Îmbrățișare colegială, frățească!

Distribuie pe:

Ziarului-luptător - „Condeiul ardelean", directorului lui - Doru Decebal Feldiorean, tuturor colaboratorilor, la cei zece ani de existență, borne trainice lăsate în urmă, le doresc viață îndelungată, cu spor și continuitate, precum și acea urare împrumutată de la cel mai frumos basm al românilor: „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte!".

Vă admir pentru rezistența colegială, glorioasă, în acel loc dorit, de neprietenii noștri, un fel de „Insulă a Șerpilor" în inimă de Românie. La ai mei, cei 77 de ani, vreme de peste 53 de ani slujitor al condeiului și al cetățeanului-cititor, vă îmbrățișez, colegial, ca luptători pe această baricadă a breslei noastre, a interesului național și a adevărului, demersuri patriotice însoțite de naționalismul nostru, luminat, tradițional-ardelenesc, dar și convinși, într-o aplicare zilnică, de îndemnul lui Nenea Iancu Caragiale: „Cinste și gramatică!".

Țineți sus, pe meleagurile celor 34 de cetăți și ale atâtor tezaure dacice, Tricolorul României, aici, în „vechiul nostru pământ", aici unde, dinspre înaintemergători, răsună cuvintele sfințite: „E-a noastră, pe veci, Transilvania!".

Vă îmbrățișez, colegial, frățește, dorindu-vă, în zvon de colinde, numai bucurii și împliniri profesionale, însoțite de tradiționalele urări: „Sărbători fericite!" și „La mulți ani!", cu tot dragul, cu sufletul, cu prietenia și cu prețuirea mea!

Lasă un comentariu