CUM VA FI ANUL 2017 PENTRU FIECARE ZODIE

Distribuie pe:

Site-ul eastrolog.ro susține că anul 2017 se anunță dinamic, mai ales din punct de vedere profesional și financiar, dar schimbările care bat la ușă pot genera stres. Însă, dacă învățăm să nu ne opunem acestora, totul se poate transforma în entuziasm și elan creator.

 

Berbec - Nevoia de independență a Berbecilor este puternic accentuată în 2017, la fel și impulsivitatea.

Prin urmare, este recomandat să fii prudent, pentru că altfel îți poți transforma cu ușurință viața într-un haos. Dorința ta de independență poate deveni greu de suportat pentru soț (soție) sau pentru asociați și se pot rupe alianțe la care chiar ții.

Este indicat să eviți deciziile bruște, impulsive. Începând cu 10 octombrie 2017, se poate deschide o perioadă fastă pentru Berbeci din punct de vedere financiar, cu șanse mari de a atrage sprijin financiar sau de a găsi soluții pentru datoriile făcute în anii precedenți.

În ceea ce privește sănătatea, Berbecii nu au de ce se plânge în 2017.

 

Taur - Anul 2017 se anunță dinamic pentru Tauri, însă negativismul îți poate crea probleme de sănătate, tensiuni nervoase inutile și, de aceea, se recomandă prudență, mai ales în primele opt luni ale anului. Relațiile tind să devină promițătoare în ultimul trimestru, când te poți aștepta la beneficii materiale și emoționale cum n-ai mai avut de multă vreme. Nu vor exista probleme serioase de sănătate.

 

Gemeni - Viața Gemenilor se învârte în jurul relațiilor, care tind să se tensioneze în prima jumătate a anului, în jurul copiilor, dacă este cazul. Poate că apariția neașteptată a unui copil te obligă să îți revizuiești proiectele pe termen lung și să îți reconfigurezi complet imaginea despre viitor. În 2017, prietenii te pot lua prin surprindere, nu neapărat în mod plăcut.

În plan profesional, situația se mai înviorează după 10 octombrie 2017, odată cu intrarea lui Jupiter în casa muncii și a sănătății. Este posibil să obții sprijinul partenerului de viață pentru a te dezvolta profesional sau să găsești pe cineva dornic să te ajute să îți reorganizezi munca.

Starea de sănătate a Gemenilor se poate și ea îmbunătăți după 10 octombrie 2017.

Rac - Anul 2017 se anunță turbulent pentru Raci, plin de răsturnări de situație în legătură cu familia, căminul și cariera. Numeroasele fluctuații pot fi dificil de gestionat, dar ele anunță schimbări mai degrabă pozitive, chiar dacă pot fi cam radicale. Situația se va îndrepta însă simțitor începând din august, când veniturile tale pot crește considerabil și îți mai vine inima la loc.

În ceea ce privește relațiile sentimentale ale Racilor, acestea rămân sub presiune în primele nouă luni din 2017, apoi, Racii își regăsesc curajul de a căuta ceva nou, plăcerea de a seduce și de a se juca în relațiile amoroase.

Sănătatea Racilor ar putea deveni un punct sensibil.

 

Leu - Un an dinamic, agitat, cu deplasări numeroase, cu evaluări și răzgândiri legate de studii sau de modalitățile de afirmare în plan profesional. Rezultatele acțiunilor tale nu apar atât de repede pe cât ți-ai dori. Acest lucru te poate predispune la agitație și te poate face să îți dai cu dreptu-n stângul în momente cheie.

În martie și septembrie, îți vor fi puse la încercare concepțiile despre viață, mai ales cele legate de parteneriate. Vor fi încurajate reinventarea de sine, experimentarea de lucruri noi care să te pună în valoare sau punerea în aplicare a unor proiecte personale, pe care până acum nu ai avut curajul să le valorifici.

În domeniul sănătății, ai putea avea parte de surprize neplăcute, de aceea este recomandat să îți faci controale medicale periodice. Este contraindicat să exagerezi cu medicația, să crești dozele din proprie inițiativă sau să cazi în patima vreunui regim prea drastic de slăbire.

 

Fecioara - Pentru Fecioare, anul 2017 se anunță plin de provocări financiare, care vor declanșa nevoia de revoluție profesională, deba-și reorganiza activitatea, astfel încât să își poată plăti datoriile vechi fără să mai facă altele noi.

În ceea ce privește iubirea, Fecioarele sunt predispuse la un comportament radical sau extrem, care îl poate surprinde pe cel drag. Fiindcă Pluton este situat pe termen lung în casa iubirii și a copiilor Fecioarei, aceste sectoare de viață pot fi marcate de evenimente transformatoare, în care jocurile de putere sunt mereu prezente.

Atenție la starea de sănătate!

 

Balanță - În casa prietenilor, a grupurilor sociale, a speranțelor și a idealurilor de viitor, Balanțele ar face bine să reconsidere anumite proiecte pe termen lung, dar și oamenii alături de care doresc să își construiască viitorul.

Mijlocul lunii februarie 2017 poate marca desprinderea de anturaje care nu te reprezintă și care te consumă emoțional și profesional.

Luna octombrie îți deschide posibilități nesperate de câștig, facilitând descoperirea unor noi surse de venituri. Procesul de învățare (mai ales acolo unde va fi nevoie de o schimbare de mentalitate) sau eventualele examene pot părea mai dificile în 2017, dar cunoștințele dobândite sunt solide și te vor ajuta pe termen lung, inclusiv în relațiile sentimentale.

Sănătatea nu îți va da de furcă.

 

Scorpion - 2017 este pentru Scorpioni un an al discuțiilor în contradictoriu, mai ales în legătură cu banii. Se accentuează predispoziția de a manipula sau de a deveni agresiv verbal, de a forța accesul la anumite informații.

În octombrie, ți se deschide o etapă importantă de autocunoaștere, autoperfecționare și dezvoltare personală. Vei fi mai încrezător în șansă și în capacitatea ta de a avea realizări prin forțe proprii, ceea ce poate deschide o perioadă de înflorire, dar și de excese.

Din punct de vedere profesional și financiar, anul 2017 le aduce Scorpionilor posibilitatea unor echilibrări, stabilizări și consolidări, fără să lipsească însă momentele de criză.

Relațiile sentimentale staționează, iar sănătatea este bună.

 

Săgetător - În 2017, cauzele și proiectele comune te avantajează mult mai mult decât inițiativele și proiectele individuale, care pot genera haos sau sunt dificil de stabilizat. Dacă vei ști cum să servești interesele de grup, poți constata că acțiunile tale îți aduc sprijinul celorlalți pentru proiectele tale de suflet, pentru ceea ce dorești să creezi unic și personal.

Lunile mai, august și noiembrie sunt deosebit de faste pentru orice ți-ai propune. Acum ar fi indicat să ataci situații, planuri sau idei care ți se par cel mai dificil de gestionat, de pus în practică, de depășit. Stabilește-ți priorități clare și concentrează-ți atenția spre cât mai puține ținte, ca să nu-ți irosești energia!

Relațiile sentimentale nu aduc noutăți, iar starea de sănătate va fi afectată de stres.

 

Capricorn - Anul 2017 se anunță plin de evenimente în plan profesional. Fii pregătit să îți concentrezi eforturile spre acest sector de viață, care promite să îți aducă beneficii însemnate! Ar fi bine, însă, să îți dozezi corect eforturile și să eviți suprasolicitarea.

Mulți Capricorni pot descoperi că își făceau singuri rău într-un fel sau altul, dar aspectele armonioase în care este implicat Saturn în mai, august septembrie și noiembrie 2017 prevestesc un tonus bun și depășirea tuturor obstacolelor, atât în plan emoțional, cât și în plan fizic, material.

Prietenii și colaboratorii se pot dovedi acum sfetnici de nădejde. În ceea ce privește locuința, o eventuală mutare sau renovare dă roade mai cu seamă în mai și noiembrie. Te poți bucura de ceea ce ai început în anii trecuți și să îți găsești liniștea într-un sediu nou ori într-o locuință nouă sau complet renovată și reutilată.

 

Vărsător - Anul 2017 aduce Vărsătorilor agitație și stres, oportunități de deplasare, de aprofundare a studiilor și cunoștințelor, dar și posibilitatea de a experimenta lucruri cu totul noi și provocatoare. În acest an, ar fi indicat să manifești mai multă receptivitate față de opiniile celorlalți, să nu te încăpățânezi să faci numai ca tine.

Reușita Vărsătorilor depinde în mare măsură de reformularea proiectelor pe termen lung, dar și a filosofiei de viață, care își lasă puternic amprenta asupra modului cum sunt gestionate aceste proiecte.

De asemenea, în 2017 ai putea lua în considerare schimbarea specializării profesionale, a facultății pe care o urmezi, a unor planuri de călătorie. În funcție de toate acestea, începând cu luna octombrie, poți avea rezultate spectaculoase în plan profesional sau poți obține o diplomă, un premiu ori recunoașterea publică a performanțelor tale.

Dragostea și sănătatea fluctuează în funcție de propria dispoziție.

 

Pești - Călătoriile pe care ți le dorești în 2017 ar putea întâmpina dificultăți, cel mai probabil de natură financiară. Ideal ar fi să nu te împrumuți, ci să îți chibzuiești mai bine cheltuielile.

De asemenea, ar fi bine să fii atent la costurile pe care le presupune participarea ta în diverse grupuri. Ar fi bine să îți ajustezi proiectele pe termen lung în funcție de posibilitățile financiare reale. Relațiile cu prietenii și cu anumite grupuri socio-profesionale tind să fie tensionate, dar dacă îți revizuiești predispoziția de a fi pragmatic, de a-ți impune punctele de vedere sau ideile pe care ceilalți le văd ca fiind utopice, atmosfera se schimbă radical.

Evită încercările de a manipula și ai grijă să nu cazi pradă vreunei escrocherii, inclusiv în dragoste!

Se poate ca o problemă de sănătate să iasă la lumină și indicat ar fi să nu o ignori, ci să faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a clarifica simptomele și diagnosticul. 

Lasă un comentariu