Cuvânt către cititorii și colaboratorii ziarului „Cuvântul liber"

Distribuie pe:

La cumpăna dintre ani, ne adresăm cititorilor fideli ai cotidianului mureșean „Cuvântul liber" cu sincere mulțumiri pentru că ați fost alături de noi în anul 2016. În situația tot mai dificilă prin care trece presa scrisă din România, datorită difuzării defectuoase, chioșcuri pentru vânzarea ziarelor și revistelor tot mai puține, cu Poșta încercată de o criză de personal, mai ales în mediul rural, ziarele nu ajung la dumneavoastră la timp. Nu în ultimul rând, pe piața media au apărut o sumedenie de televiziuni comerciale și internetul, un concurent la modă în toată lumea.

Cu toate neajunsurile datorită difuzării, colectivul redacțional s-a străduit să vă ofere informații utile, corecte din realitățile județului Mureș și din țară. Poate cel mai important aspect, dragi români, este legat de faptul că ziarul dumneavoastră a fost și va rămâne și pe viitor singura tribună de unde se transmit mesaje pentru apărarea demnității naționale și demascarea celor care ne-au terfelit istoria și credința strămoșească. Redactorii ziarului „Cuvântul liber" și colaboratorii, indiferent de culoare politică, religie, naționalitate, au fost alături de dumneavoastră prin cuvântul scris, așa cum vom fi și în anul care vine. Ne creem iertare dacă uneori n-am fost la înălțimea așteptărilor dumneavoastră! Mulțumim cititorilor care ne-au sprijinit prin abonamente, dar și celor care își procură ziarul de la chioșcurile stradale. Nu uitați că ziarul este, în primul rând, al dumneavoastră, al celor care îl susțineți financiar!

Acum, la început de AN NOU, vă transmitem un cuvânt de suflet, cu urarea: Să aveți parte în anul 2017 de multă sănătate, pace și liniște sufletească.

Tatăl Ceresc să ocrotească România, pe toți cetățenii ei, pe copiii noștri risipiți prin lume!

La mulți ani, dragi cititori și colaboratori ai ziarului „Cuvântul liber"!

Lasă un comentariu