Afară-i ger și iarnă grea, în clasă-i cald și bine...

Distribuie pe:

Încă de la mijlocul săptămânii trecute, trei echipe din cadrul municipalității au trecut la verificarea centralelor termice din cele 49 de unități de învățământ aflate în administrarea Consiliului Local Municipal Târgu-Mureș, astfel că ieri, 9 ianuarie, cursurile au fost

Având în vedere căderile abundente de zăpadă, precum și viscolul înregistrat în cursul nopții de reluate în cele mai bune condiții, ne-a relatat ing. Horațiu Lobonț, director-adjunct executiv în ca-drul Direcției Școli a Municipiului.

În ce privește Colegiul Național „Unirea", Liceul de Artă, Liceul „Bolyai", Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu" și Școala nr. 7 - corp B, unde încălzirea claselor se face cu sobe de teracotă, conducerile acestor instituții au fost rugate, printr-o adresă din partea Primăriei, să pună în funcțiune sobele, încât școala să înceapă la o temperatură… prietenoasă.

La instituțiile de învățământ aflate în administrarea CL Târgu-Mureș sunt aproximativ 200 de centrale termice, toate funcționale, verificarea și reparațiile fiind efectuate anul trecut în luna august. Tot atunci - ne-a mai relatat ing. Horațiu Lobonț - la Colegiul Național „Unirea" s-au făcut verificarea, curățarea și înlocuirea arzătoarelor defecte la toate cele aproximativ 100 de sobe de teracotă din clădire.

„Rugăm, pe această cale, ca orice deficiență să ne fie semnalată la numărul de telefon 0265 - 268.330, interior 226 sau 242, pentru a putea interveni în timp util", a mai spus interlocutorul nostru.

În cele 49 de unități de învățământ din administrarea municipalității târgumureșene își desfășoară activitatea 23.320 de elevi.

Lasă un comentariu