Revelionul pensionarilor: Distracția și voia bună, la ele acasă

Distribuie pe:

În cadrul CARP (Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor) Sighișoara, ca de fiecare dată în cele unsprezece ediții ale revelionului decalat al pensionarilor, sâmbătă, 14 decembrie 2017, sute de sighișoreni, membri și simpatizanți ai acestui for, au petrecut o zi de neuitat. Locul distracției a fost unul select - restaurantul „Imperial" - al cărui personal a fost la înălțimea așteptărilor.

Ioan Horvath, președintele CARP Sighișoara, alături de colaboratorii săi, s-a întrecut în organizarea acestui eveniment, punând totul la punct până la detaliu, pe tot parcursul orelor de petrecere. Antrenul, muzica bună, distracția, bucatele alese, mesele îmbelșugate, intercalarea unor momente de suspans, prin tombola organizată, au adus voie bună și zâmbete pe fețele oamenilor. Pentru meseni, au cântat cunoscuții și îndrăgiții frați Doina și Nicu Pintea, alături de solista Daniela Vlad. De bun augur a fost prezența, fie chiar și în trecere, a domnului Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului, însoțit de viceprimarul Toth Tivadar, care, între două comandamente de curățat zăpada de pe străzi, le-a adresat câteva cuvinte „revelionarilor", dorindu-le viață lungă, urări de bine, mulți ani cu sănătate, prosperitate și multe împliniri.

Voia bună și distracția au continuat până spre miezul nopții.

Balul Ligii Pensionarilor - filiala Sighișoara Tot sâmbătă, Liga Pensionarilor sighișoreni a organizat balul pensionarilor. Cei înscriși în această organizație de tip sindical și simpatizanții acestei ligi au petrecut ore de neuitat, în sala fostului Club CFR.

Primarul Ovidiu Mălăncrăvean și viceprimarul Toth Tivadar le-au făcut o scurtă vizită, urându-le celor prezenți mulți ani, sănătate, bucurii și… distracție cât cuprinde, arătându-le, totodată, disponibilitatea la dialog, ori de câte ori vor fi solicitați.

Doamna Maria Gheorghiu Mosora, președinta Ligii Pensionarilor, filiala Sighișoara, ne-a declarat: „Au onorat această petrecere peste 150 de persoane, ne simțim foarte bine, organizarea este perfectă, muzica, distracția sunt la ele acasă, totul este cum nu se poate mai bine și mai plăcut".

Lasă un comentariu