Program de curățare a organismului de toxine

Distribuie pe:

Cum ne detoxifiem corpul iarna?

În secolul stresului și al poluării, interacționăm zilnic cu peste 80.000 de chimicale toxice, pe care tot noi le-am creat. Din acest motiv, imunitatea noastră este din ce în ce mai scăzută, obosim tot mai des și este momentul pentru a adopta o strategie zilnică de detoxifiere, pentru a ne recăpăta energia de odinioară.

Pe timpul iernii, misiunea noastră este cu atât mai grea, cu cât corpul nostru este mai sedentar și tinde să înmagazineze mai multe toxine decât în mod normal. Atunci când organismul nostru nu reușește, prin detoxifiere, să scoată mai multe toxine din sistem decât numărul celor care intră în sistem, de obicei se instalează blocaje periculoase și apar diverse boli cronice și activitate anormală a sistemului nervos. Chiar dacă organismul nostru ne ajută destul de mult să eliminăm toxinele, prin colon, piele, rinichi, plămâni sau sistemul limfatic, atunci când solicitările devin intense, organele sunt supuse presiunii, iar un ajutor extern este recomandat de specialiști.

Programul „Easy Winter Detox"

Unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în nutriție din România, Alec Blenche, lansa miercuri, 18 ianuarie 2017, la Fabrica de Sănătate din Constanța, un program complex de detoxifiere realizat special pentru perioada iernii.

Programul se adresează, în primul rând, începătorilor și urmărește doi factori decisivi în procesul de detoxifiere: alcalinizarea organismului și eliminarea toxinelor. Pentru a îndeplini aceste obiective, pe parcursul a minimum trei zile, se va consuma doar hrană lichidă sub forma a șapte băuturi diferite, astfel:

1. Apă ALCALINĂ (bicarbonat de sodiu, ghimbir, lămâie, tinctură de muguri de magnolia).

2. Suc VITALITATE (sfeclă roșie, măr, morcov, ghimbir). Curăță și reîmprospătează sângele și ficatul, este bogat în fier, vitamina A, bun digestiv, tonic cerebral. De asemenea, conferă vitalitate, echilibrează instinctele de supraviețuire.

3. Suc IMUNITATE (măr, morcov, cătină, MSM, goji și pudră de măceșe). Întărește sistemul imunitar, este bogat în vitamina C și fitonutrienți și echilibrează energia sexuală.

4. Suc JOY (ananas, portocală, măr, scorțișoară). Curăță sistemul limfatic, dă energie, echilibrează proiecția de sine, stima de sine, echilibrul emoțional.

5. Suc VERDE VIU (măr, semințe de in, spirulină, polen). Este un detoxifiant celular, reglează glicemia, este bogat în Omega 3, proteină completă (toți aminoacizii esențiali).

6. Ceai DIGESTIV (fenicul, lemn dulce, brusture, coada calului, giardinophyt = tinctură pentru paraziți interni). Are efect digestiv, purgativ, diuretic și echilibrează energia comunicării și a exprimării creative.

7. Suc ANTIOX (cătină, coacăze, afine, MSM, miere). Este un puternic antioxidant, bogat în vitamina C și flavonoide. Băutura oferă putere de vizualizare, intuiție și energie mentală.

 

Lasă un comentariu