CE FEL DE INTELIGENȚĂ AVEM ÎN FUNCȚIE DE ZODIE!

Distribuie pe:

Experții care ne-au testat de-a lungul timpului inteligența au considerat fie că acesta este moștenită și constă în capacitatea de a memora cât mai multe lucruri, fie că ține de adaptabilitatea și de ușurința cu care facem anumite lucruri.

Însă, astrologii susțin că, de fapt, inteligența ne este determinată de semnul sub care ne-am născut și de influențele pe care le au planetele asupra noastră, după cum urmează:

Berbecii au o inteligență intuitivă, ei putând simți atunci când ceva nu este în regulă, datorită instinctului lor dezvoltat. De asemenea, inteligența lor constă în faptul că nu le este frică să aibă încredere în judecata lor. Acest lucru le permite să prevină anumite situații neplăcute și să găsească soluții eficiente la problemele care apar.

Taurii sunt sub semnul care poate să își coordoneze cel mai bine mintea și corpul. Aceștia învață cel mai bine făcând lucruri practice ce presupun spațiul care îi înconjoară, atingeri și mișcări. Au o inteligență de tip corporal-kinestezică, aceștia folosindu-și memoria tactilă pentru a învăța.

Gemenii sunt adevărați maeștri în arta comunicării și pot să vorbească orice și cu oricine. Ei sunt capabili să găsească exact cuvintele potrivite pentru a-și exprima sentimentele și gândurile. Inteligența lor lingvistică le permite să învețe citind și ascultând informații, iar acest lucru îi ajută să exceleze îndeosebi în jurnalism, literatură, publicitate și politică.

Racii au o inteligență intrapersonală foarte dezvoltată și sunt singura zodie care se cunoaște cel mai bine. Capacitatea lor de autoevaluare și de reflectare îi fac adevărați autodidacți. Ei pot să își dea seama singuri când greșesc și ce trebuie să facă pentru a se redresa. Firea lor contemplativă îi ajută să își găsească motivațiile în interiorul lor și, de cele mai multe ori, preferă să lucreze singuri.

Leii sunt cei mai creativi nativi din zodiac. Aceștia sunt capabili să se adapteze oricărei situații sau persoane, posedând un grad ridicat de originalitate ce ține și de zona psihologică și culturală. Inteligența lor creativă îi ajută să găsească întotdeauna rezolvări la probleme și să aducă inovații în domeniile lor de activitate.

Fecioarele posedă o inteligență logică uimitoare, care le ajută să găsească răspunsuri logice la orice problemă. Ele mereu îți vor demonstra ceva, venind cu ipoteze și cu argumente. Gândirea lor în alb și negru nu lasă loc de îndoieli și de momente de rătăcire. Sunt firi raționale, care nu fac și nu acceptă compromisuri.

Balanțele sunt foarte bune în a distinge sunete, tonalități și ritmuri. Inteligența este cea care le definește cel mai bine capacitatea de a înțelege limbajul muzicii. Balanțele folosesc muzica pentru a-și exprima ideile și au un simț al energiei extraordinar.

Scorpionii au o inteligență perceptivă, care îi ajută să își dea seama atunci când cineva îi minte. De asemenea, aceștia au și o capacitate dezvoltată de a citi oamenii și de a vedea dincolo de aparențe. Nu poți să le ascunzi nimic, deoarece își vor da seama că ai ceva pe suflet.

Săgetătorii dispun de o inteligență existențială, care îi face să se întrebe mereu de ce este bine să facă un lucru și de ce este rău. Aceștia analizează toate aspectele vieții și deseori se lasă prinși în meditații pentru a afla care este scopul pentru care trăim sau murim. Setea de cunoaștere a Săgetătorilor îi face să fie cea mai spirituală dintre zodii.

Capricornii au capacitatea de a rezolva orice situație dificilă, iar acest lucru se datorează inteligenței practice cu care sunt înzestrați. Nimic nu este imposibil pentru Capricorni, iar acest lucru îi face ideali în meserii ce necesită o gândire creativă și practică, care să le pună capacitatea de analiză la treabă. Dacă aveți o problemă, sigur Capricorii vă vor ajuta să scăpați de ea.

Vărsătorii sunt cei mai mari iubitori de filme, fotografie și orice altceva ce presupune imaginație vizuală. Aceștia învață prin asocieri de imagini și au un simț al preciziei și al direcției extrem de dezvoltat. Inteligența vizuală îi ajută în dezvoltarea unei cariere în domeniul audiovizualului, în arhitectură sau în design.

Peștii înțeleg cel mai bine mediul înconjurător și sunt cei mai mari iubitori ai naturii și ai animalelor. Inteligența lor naturalistă îi ajută să înțeleagă toate procesele naturale și să le studieze în detaliu. De asemenea, le place să interacționeze cu creaturile vii și să aibă grijă de acestea. Natura este mediul în care se simt cel mai bine și sunt mari iubitori de drumeții. Peștii se dovedesc a fi foarte buni în meserii precum cele ce țin de grădinărit, ecologie, biologie sau medicină veterinară. 

Lasă un comentariu