BOLNAVII AU PARTICIPAT LA SFÂNTA LITURGHIE

Distribuie pe:

De o bucată de vreme, în fiecare duminică, preotul ortodox Ștefan Sloată, însoțit de cântărețul bisericesc Alin Pop, săvârșesc Sfânta Liturghie pentru bolnavii internați în Clinica Oncologică din Târgu-Mureș.

Și în duminica din 29 ianuarie 2016, înainte de marea sărbătoare a celor trei ierarhi, bolnavii internați în clinica mai sus-menționată, împreună cu personalul de serviciu, au participat la săvârșirea Sfintei Liturghii, aceasta aducându-le suferinzilor o mare bucurie în suflete. În timpul acestui act creștinesc am observat faptul că, atât preotul ortodox Ștefan Sloată, cât și cântărețul bisericesc Alin Pop, au glasuri frumoase, ceea ce denotă numărul mare de credincioși, duminică de duminică. La această manifestare, pentru cei suferinzi și internați în clinica mureșeană de mai sus, l-am observat pe doctorul Ovidiu Butuc, fost manager al Spitalului Clinic de Urgență Mureș.

După Sfânta Liturghie cei prezenți au avut posibilitatea să se spovedească și să se împărtășească, dar să și participe la un parastas și să asculte frumosul cuvânt de învățătură rostit de preot.

În final, preotul Ștefan Sloată, împreună cu cântărețul bisericesc Alin Pop și un grup de enoriași s-au fotografiat pentru a rămâne în istoria acestei unități spitalicești din municipiul nostru.

Lasă un comentariu