Țiganii, puși la zid! REGELE ROMILOR ÎȘI TRIMITE SUPUȘII SĂ-L AJUTE PE TRUMP...

Distribuie pe:

Printr-o scrisoare deschisă, autointitulatul rege internațional al romilor din România, Dorin Cioabă, îl anunță pe Donald Trump, noul președinte al Statelor Unite ale Americii, că îi pune la dispoziție, pentru construcția zidului dintre SUA și Mexic, forță de muncă ieftină și calificată.

„Vă asigurăm că națiunea pe care o reprezint vă poate sprijini în proiectele dumneavoastră, iar prima ofertă de colaborare pe care o lansăm este aceea de a executa, împreună cu membrii etniei, zidul dintre America și Mexic.

Oferta de execuție este la un preț scăzut, datorită faptului că națiunea romă nu are de lucru, iar situația financiară îi este foarte precară. Nu în ultimul rând, vă aducem la cunoștință că romii noștri sunt buni meșteșugari în prelucrarea fierului, putând astfel executa și proiecta lucrarea pe care doriți să o realizați", se arată în „oferta de muncă".

Surprins de acest demers, ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a declarat că nu avea cunoștință despre scrisoarea „regelui țiganilor" din România către președintele american, însă el consideră că „probabil, liderul de la Casa Albă ar prefera ca americanii să construiască acest lucru...".

Reamintim că președintele american Donald Trump a semnat, pe 25 ianuarie 2017, ordinul executiv privind construcția unui zid la granița dintre Statele Unite ale Americii și Mexic, cu o lungime de aproximativ 3.200 de kilometri, scopul declarat fiind stoparea imigrației ilegale și a traficului de droguri. 

Lasă un comentariu