Schimbarea permisului de conducere expirat

Distribuie pe:

Actele necesare pentru eliberarea permisului de conducere cu o nouă valabilitate administrativă, înainte sau după data expirării acestuia sunt: Cererea-tip, actul de identitate (original și copie), dovada plății contravalorii permisului (68 de lei), permisul a cărui preschimbare se solicită, fișa medicală (document emis de o unitate medicală autorizată, din care rezultă că titularul este apt din punct de vedere medical să conducă autovehicule din categoria pentru care solicită eliberarea permisului de conducere), fotografie (realizată de lucrătorul de la serviciul public comunitar).

Documentele se depun personal de solicitant la oricare serviciu public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Serviciul Public Comunitar Permise și Înmatriculări Auto Mureș are program luni, marți și miercuri, de la ora 8,30 la ora 16, iar joi de la ora 8,30 la ora 18. Pauza este de la ora 12 la ora 12,30, cu excepția zilei de vineri, când cei interesați pot cere eliberarea permisului între orele 8,30 - 14, aflăm de la agent principal BUTA Nicoleta, Serviciul de Înmatriculări Mureș.

Lasă un comentariu