Ovidiu Mălăncrăvean a demisionat din funcția de primar al municipiului Sighișoara!

Distribuie pe:

Prefectul județului Mureș, Lucian Goga, a declarat că vineri, 3 februarie, a primit demisia scrisă a primarului din Sighișoara.

„Am primit demisia scrisă a domnului primar Ovidiu Mălăncrăvean, o am pe birou, cum că începând cu data de 3 februarie 2017 își dă demisia din motive personale. Urmează să se convoace Consiliul Local Sighișoara să ia act de decizie, apoi secretarul să întocmească un referat în care se precizează motivul legal de încetare a mandatului, după care se va emite ordinul de prefect", a arătat Lucian Goga.

Ovidiu Mălăncrăvean (PSD) nu a putut fi contactat pentru a-și preciza punctul de vedere, dar anumite surse invocă faptul că gestul său ar fi fost motivat de o stare de nemulțumire legată de scandalul privind adoptarea OUG de modificare a Codurilor penale, precizează Agerpres.

Joi seara, în fața Primăriei Sighișoara peste 500 de persoane au protestat față de modul de adoptare a OUG de modificare a Codurilor penale și a proiectului de lege pentru grațierea unor pedepse.

Potrivit agenției citate, surse din PSD Mureș susțin că, deocamdată, nu cunosc motivul pentru care primarul din Sighișoara și-a înaintat demisia. 

Lasă un comentariu