"VIAŢA NOASTRĂ"

Distribuie pe:

De curând am primit revista cu titlul de mai sus, revistă care este editată în fiecare lună de către Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Elena Cuza" din Bârlad.

Acest ultim număr din luna decembrie 2016 are un motto foarte frumos, care spune Voieşte şi vei putea, / Luminează-te şi vei fi!". Acesta se află pe frontispiciul Şcolii din Dragoslavele - Oltenia, clădire construită în anul 1687.

Revista cuprinde 95 de pagini şi este o revistă de cultură şi viaţă care oglindeşte viaţa din această casă a pensionarilor.

Revista este structurată pe mai multe teme şi în care semnează un număr important de persoane care sunt membri ai acestei asociaţii sau alte persoane de specialitate din Bârlad sau din localităţile judeţului unde există asemenea case de ajutor reciproc.

Am remarcat în interiorul revistei semnături ale magistratului pensionar Nicolaie Mihai, preşedintele acestei case, apoi a învăţătorului Dumitru Andrei, profesoarei Cristina Vizitiu, Vlad Andrei Hriscu, director economic al casei, avocat Carmen Frăţiman şi ale altora care au contribuit la apariţia aceste publicaţii bârlădene.

Din revistă mai putea menţiona activităţile culturale desfăşurate de-a lungul unui an, diplomele primite de casă în urma participării la diferite acţiuni, cuvinte încrucişate, poezii, urări de Anul Nou etc.

Colectivul redacţional, format din Griua Novac, Serghei Coloşenco, Nicolaie Mihai, Teodora Zaldea, Andrei Petruş, Gheorghe Gherghe, Sorin Bocan, a dat un aspect frumos acestui ultim volum, a cărui redactare se datorează lui Bogdan Artene.

Este o revistă frumos colorată care conţine multe fotografii, evidenţiind activitatea acestei case bârlădene.

Lasă un comentariu