Răspundem cititorilor - DE UNDE POT ACHIZIȚIONA CARTEA „AMINTIRE DIN RĂZBOI"?

Distribuie pe:

Cititoarea noastră, doamna Delia Cândea, ne roagă să o ajutăm în achiziționarea cărții „Aminire din război", autor Gheorghe Rus, căreia domnul Lazăr Lădariu, redactor-șef al ziarului „Cuvântul liber", i-a dedicat editorialul din 10 mai 2016, sub titlul „Amintire de război" (Cronică în versuri).

„Știți, cumva, de unde pot achiziționa această carte? Am căutat pe internet și la biblioteca locală, dar fără niciun rezultat. Vă mulțumesc.", ne scrie doamna Cândea.

Impresionat de interesul cititoarei noastre față de această lucrare „culeasă, compusă și scrisă în Al Doilea Război Mondial, din 15 martie 1939 până în 5 februarie 1945, de plugarul Rus Gheorghe, în etate de 45 de ani, din satul Sâniacob, județul Mureș, Transilvania", domnul Lazăr Lădariu a decis să o ajute, oferindu-i cartea din colecția proprie.

Prin urmare, doamna Cândea nu mai trebuie decât să sune la redacția noastră, la numărul de telefon 0265/26.62.33, pentru a fi stabilite detaliile prin care poate intra în posesia cărții dorite.

Lasă un comentariu