Fulguiri (7)

Distribuie pe:

Ø Ca la aprinderea becului lui Pavlov, parlamentarii P.S.D. au părăsit sala PARLAMENTULUI, fără să audă tot discursul președintelui. Păcat! Era un semnal că e firesc să guverneze, deoarece au câștigat alegerile, „însă nu oricum". „Audiatur et altera pars", spunea Seneca, adică „Ascultă și cealaltă parte"; Uneori trebuie să asculți, inclusiv ceea ce nu-ți place!

Ø„Calomniază, calomniază, că ceva tot rămâne", spunea cineva, nu știu cine. Multe din argumentele pătimașilor se bazează tocmai pe aceste calomnieri, lansate deliberat în societate, de către cei care sunt fini psihologi și știu modul de gândire și acțiune al maselor!

Ø Prostia nu are orientare politică, tocmai pentru că e prostie. Ea e peste tot și niciunde.

Ø Cineva spunea că și-a dus copilul la demonstrații ca să învețe să lupte pentru dreptate, pentru libertate. Copil de 3, 5, sau 10 ani să lupte pentru dreptate și libertate? Atunci să-l pună să asiste și când părinții lui fac dragoste, să învețe ce e iubirea. Nu, categoric nu. Toate se învață la timpul lor!

Ø Cei treizeci de arginți au fost transformați în azotat de argint, necesar oglinzilor. De aceea ele, de cele mai multe ori, deformează.

Ø Doamne, dacă ne-ar fi înverșunarea de a fixa degetul arătător mai întâi înspre sine, într-o dreaptă judecată, și doar apoi înspre alții, cum s-ar cumpăni toate cele și cum s-ar așeza, firesc, în matca lor.

Ø Fiecare crede că pentru ceilalți el este „ora exactă". Cel mai grav este când se întâlnesc două „ore exacte" care nu coincid!

Ø Pentru românii adevărați ora exactă se va da veșnic de la BUCUREȘTI. Atât și punctum.

 

Lasă un comentariu