De Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete, CFR oferă câte un bilet pentru doi călători!

Distribuie pe:

CFR Călători informează cuplurile de îndrăgostiți că, în zilele de 14 și 24 februarie 2017, în care se celebrează dragostea, le oferă bilete la jumătate de preț, prin „IR Special - Oferta pentru 2".

„Reducerea de 50% din tariful biletului întreg este valabilă pentru călătoria la clasa 1 și a 2-a, se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR. Oferta nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral.

În plus, cuplurile de îndrăgostiți sunt așteptate în 14 și 24 februarie să oprească timpul în loc, imortalizând momente de iubire printr-o fotografie sau printr-o declarație la megafonul din Gara de Nord București. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook Iubește și călătorește cu CFR Călători, o campanie de premiere a primelor 50 de cupluri care vizitează standul CFR Călători de la Târgul de Turism al României (Pavilionul C5, Standul 62, între 16-19 februarie).

Premiul constă în acordarea unui USB Memory Sticks 16 GB și a unui pix cu touch screen, personalizate cu sigla CFR Călători (pentru fiecare dintre cei doi)", precizează CFR Călători, într-un comunicat de presă.

Informații suplimentare despre campanie se pot obține pe www.cfrcalatori.ro/848

Lasă un comentariu