,,Împreună pentru comunitate"

Distribuie pe:

Sâmbătă, 25 februarie, JCI Târgu-Mureș va organiza masa rotundă cu tema ,,Împreună pentru comunitate".

Evenimentul este inclus într-un proiect național al cărui scop e de a încuraja interacțiunea dintre diversele entități implicate în dezvoltarea locală, respectiv națională. Și-au anunțat participarea reprezentanți ai ONG-urilor din oraș, ai unor instituții locale, profesori universitari și alte organisme interesate de progresul comunității. Dezbaterile îl vor avea ca moderator pe profesorul universitar al Universității „Babeș Bolyai" din Cluj-Napoca, dl Alin Iuga.

Printre teme ce urmează a fi abordate se numără: situația actuală a comunității și propuneri pentru dezvoltarea / creșterea economică; modalitatea prin care colaborarea entităților din comunitate contribuie la implementarea soluțiilor propuse, precum și cea prin care politica locală influențează sau ar putea influența strategiile naționale. De asemenea, se va discuta și despre acțiuni ale grupurilor de inițiativă care influențează politica economică.

,,Urmărim identificarea de exemple de bune practici de la nivel local, care se pot aplica cu succes la nivel național", sublinia Marius GIURGIU, președinte al JCI Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu