„Goana după fluturi" - la Reghin

Distribuie pe:

Membrii Grupului de Inițiativă pentru Tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Luduș vor susține vineri, 24 februarie 2017, la Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu" din Reghin, piesa de teatru „Goana după fluturi". Evenimentul este dedicat tinerilor din municipiul Reghin și din împrejurimi, fiind organizat de către Primăria și Consliul Local Reghin, Casa de Cultură „George Enescu" din Reghin, Inspectoratul Școlar Județean Mureș, în colaborare cu Protopopiatul Ortodox Luduș și Casa de Cultură „Pompeiu Hărășteanu" Luduș.

Comedia „Goana după fluturi" a dramaturgului Bogdan Amaru, în regia lui Emanuel Petran de la Teatrul Național din Cluj-Napoca, a avut premiera la Luduș, cu ocazia Zilei Naționale a Culturii, desfășurându-se cu binecuvântarea IPS Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei. Piesa pune față în față două lumi - a bogaților și a săracilor - și este o pledoarie pentru dragostea simplă, trăită în condiții modeste. Un tânăr doctorand în științele naturii, sărac, este îndrăgostit de o creatoare de modă dintr-o mahala bucureșteană. Însă, i se ivește „oportunitatea" de a se căsători cu o fată frumoasă, fiica unui bogătaș care, de altfel, nu-l dorește ca ginere. În final, acest plan eșuează, iar tănărul va descoperi adevărata fericire alături de cea care îl iubește cu adevărat.

Potrivit organizatorilor, intrarea este liberă, iar distribuția spectacolului este următoarea: Dorin - Ionuț Grec, Rodica - Denisa Madac, Beatrice - Andi Pal, Farada - Sebastian Cioban, Brustan - David Voșloban, pr. Ciprian - Vlad Grec, florăreasa - Maria Rusu și Țâștiu - Darius Voșloban.

Lasă un comentariu