Călin Popescu Tăriceanu: „TOATĂ LUMEA ÎN ROMÂNIA FACE GARGARĂ CU CORUPȚIA"

Distribuie pe:

Prezent la adunarea comunelor din România, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a ironizat, recent, discuțiile interminabile despre corupție și corupți: „Toată lumea în România face gargară cu corupția. De dimineața până seara, numai cu corupția în gură stau. Toată lumea se preocupă de efectele corupției, nimeni nu vorbește despre cauzele corupției din România. Eu cred că, dacă vrem să avem o administrație de calitate, cu oameni bine pregătiți, nu putem să ne imaginăm că îi plătim prost și să avem și performanță.

Nici în comunism nu funcționa ideea asta. Deci, trebuie să existe o legătura directă între salarizare și calitatea administrației.

În România, de câțiva ani buni, este o vânătoare de vrăjitoare. Foarte mulți primari au trebuit să treacă prin anchete extrem de neplăcute pentru ei, pentru că le-a afectat imaginea publică. Foarte mulți, în final, s-a dovedit că sunt nevinovați. Dar au făcut acest periplu prin fața televizoarelor, care are parcă drept scop umilirea unor oameni și distrugerea elitelor românești", a spus Călin Popescu Tăriceanu, citat de ziare.ro.

Despre respectarea promisiunilor făcute în campaniile electorale de către aleșii noștri, despre buna credință și cinstea lor, președintele Senatului și al ALDE nu a mai apucat să amintească nimic... 

Lasă un comentariu