FESTIVITATE DE PREMIERE, LA LUDUȘ

Distribuie pe:

Lista sportivilor ludușeni campioni naționali s-a îmbogățit recent cu două nume. Este vorba despre Szidonia Moldovan și Andrea Teglas, eleve ale Școlii Gimnaziale Nr. 1, componente ale secției de tenis de masă a Asociației Sportive „Mureșul" Luduș, antrenate de domnul profesor Alexandru Cârpaci, multiplu campion național și european la maraton și semimaraton-seniori, director al Clubului Copiilor din orașul Luduș. Participând la ediția din acest an a Campionatului Național pe echipe la tenis de masă, organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, în zilele de 10, 11 și 12 februarie 2017, în municipiul Bistrița, ele au reușit performanța, după nouăzeci și cinci de seturi jucate, să învingă echipele similare ale cluburilor, școlilor și asociațiilor sportive de renume din mari orașe, să termine pe locul întâi și să aducă la Luduș titlul de echipă campioană națională la categoria Juniori III.

Continuând buna tradiție de cinstire a valorilor locale pe care a inaugurat-o încă din prima sa legislatură, domnul primar Ioan Cristian Moldovan a organizat marți, 21 februarie 2017, în biroul său de la Primăria Luduș, cu sprijinul consilierilor Liviu Botezan și Sebastian Căpușan, o festivitate în onoarea tinerelor campioane naționale Szidonia Moldovan și Andrea Teglas. În numele său, al Primăriei și al întregii comunități ludușene, domnul primar le-a recompensat cu Diplome de merit și cu buchete de flori, însoțite de urarea să persevereze în practicarea sportului de performanță, deoarece acesta le poate oferi frumoase satisfacții personale. De sincere felicitări, mulțumiri, aprecieri și încurajări au avut parte și mamele fetelor, prezente la festivitate și domnul profesor Alexandru Cârpaci, a cărui faimă de eficient formator de campioni, atleți sau jucători de tenis de masă a depășit de mult hotarele județului Mureș și chiar ale României.

Opinia invitaților poate fi rezumată în aprecierea profesorului Alexandru Cârpaci: „Cu mare bucurie ne-a primit astăzi domnul primar Moldovan. Cu mare bucurie îi răspundem că gestul domniei sale ne onorează și ne obligă, dar, în același timp, ne oferă și garanția că Primăria orașului Luduș ne asigură în continuare condițiile necesare să practicăm sportul de performanță și aici, acasă, la Luduș".

Lasă un comentariu