Târnăveniul este pe locul 1 în judeţ la infracţionalitate

Distribuie pe:

Conform raportului pentru anul 2016 prezentat de comandantul Poliţiei din Târnăveni, Ioan Ceteraş, în faţa Consiliului Local, municipiul Târnăveni se află pe locul întâi în judeţ la infracţionalitatea raportată la mia de locuitori. Infracţiunile din Târnăveni se limitează însă la furturi mărunte. Au crescut numărul furturilor din locuinţe, în special din cele nelocuite.

În anul 2016 au avut loc 198 de furturi, iar 63 au fost furturi din locuinţe. S-au furat în mod special lemne, uneori chiar şi gardul. De asemenea anul trecut au avut loc 32 de infracţiuni stradale, dintre care 24 au fost furturi, iar restul tâlhării. Infractorii au fost prinşi în aceste situaţii. Cele mai multe infracţiuni au avut loc în luna februarie a anului trecut.

Anul trecut 6 persoane au fost plasate în arest la domiciliu şi 18 în control judiciar.

Peste 4700 de amenzi rutiere au fost aplicate anul trecut la Târnăveni, dintre care peste 2500 pentru depăşirea vitezei. Tot în anul care a trecut au fost suspendate peste 2000 de permise. În 2016 au avut loc 43 de accidente uşoare şi circa 15 accidente grave.

Lasă un comentariu