„CALM, RAȚIUNE ȘI ÎNȚELEPCIUNE"

Distribuie pe:

În cadrul unei Conferințe de presă, desfășurată la sediul Instituției Prefectului, în data de 8 martie a.c., Prefectul Județului Mureș, dl Lucian Goga, a făcut un apel la ,,CALM, RAȚIUNE ȘI ÎNȚELEPCIUNE" cu ocazia manifestărilor ,,Zilei Libertății Secuiești", sărbătorită în ultimii ani și în municipiul Târgu-Mureș pe data de 10 martie.

Prefectul a primit o solicitare din partea organizatorilor ,,Asociația Siculitas". Ei intenționează să-i înmâneze prefectului o petiție, care ulterior, va fi înregistrată și înaintată Guvernului României.

,,Fiecare om are dreptul să-și exprime gândurile, să-și exprime dorințele, dar cu respectarea legii, fără a perturba ordinea și liniștea publică" - a afirmat dr. Lucian Goga -prefectul Județului Mureș.

Pe de altă parte, prefectul județului Mureș, Lucian Goga, a mai declarat că instituțiile subordonate Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au luat toate măsurile pentru ca Marșul Secuilor, programat la Târgu-Mureș pentru data de 10 martie, să se desfășoare în bune condiții.

Lasă un comentariu