„MAMĂ DE OSCAR" Ediția a I-a

Distribuie pe:

În după-amiaza zilei de 8 martie 2O17, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Promenada Mall din Târgu-Mureș, a fost organizată manifestarea cu titlul „Mamă de Oscar". Această manifestare a fost organizată de Asociația Studențească „Amicus" din Târgu-Mureș, președinte studentul Rareș Păroiu, coordonator Gelu Poienariu.

Majoritatea tinerilor care fac parte din această asociație sunt studenți la medicină, iar acest proiect funcționează de trei ani, la noi organizându-se pentru prima dată.

Cu acest prilej asociația organizatoare a oferit femeilor care au trecut pe la stand câte o floare și o diplomă pe care este scris: „Pentru dragostea ta necondiționată, pentru răbdare și blândețe, am onoarea să-ți înmânez diploma pentru cea mai bună mamă. Cu prețuire pentru..."

Coordonatorul tinerilor studenți, Gelu Poienariu, ne-a spus că filiala acestei asociații târgumureșene numără în jur de 50 de studenți, în țară există un număr de 14 asociații, având un număr destul de mare de membri.

A fost o seară frumoasă, iar gestul acestor tineri studenți este de apreciat pentru că știu să prețuiască așa cum se cuvine mamele.

Să felicităm tinerii studenți care au inițiat această manifestare cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii!

Lasă un comentariu