Interferențe culturale la Cluj-Napoca

Distribuie pe:

Joi, 9 martie 2017, ora 17,00, Sala Casino, din Cluj Napoca, au avut loc o serie de manifestări culturale: Vernisajul expoziției VERESS ZSUZSA, „Ieșirea din labirint".

A prezentat NICOLAE BĂCIUȚ, director, Direcția Județeană pentru Cultură Mureș

Expoziția e deschisă până în 19 martie 2017, program zilnic: 10,00 - 20,00.

A urmat lansarea volumului de debut „Vis creț pe Gurghiu", de Ioana Carmen Frandeș, prezentat de NICOLAE BĂCIUȚ, lansarea volumului „Copacul timpului arzător", de Constantin Victor Măruțoiu, invitați: Cristian MeleȘteu, scriitor, director în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Victor CubleȘan, critic literar - director Direcția Județeană pentru Cultură Cluj, Flavius MilăȘan, director Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, Hanna Bota, scriitor, Vasile George Dâncu, editor, Editura Școala Ardeleană.

În final, un program artistic susținut de Ansamblul ARMONIA SENIORILOR din cadrul DASM Cluj- Napoca, coordonator psiholog Mihaela Marcovici, cu spectacolul - DE LA TRADIȚIE LA ABSTRACT - și invitați un grup de dansatori de la Colegiul Pedagogic „Gh. Lazăr", profesor coregraf Florin Ciobanu, precum și un CONCERT DE SAXOFON, cu Roland Miklos.

Prezinta ing. Luminița RUSU, proiect manager. 

Lasă un comentariu