PREMIERĂ SPORTIVĂ LA TÂRGU-MUREŞ

Distribuie pe:

Frumoasa familie a canotajului românesc s-a reunit, în premieră, sâmbătă, 11 martie 2017, în Sala Sporturilor din Tg.-Mureş, cu prilejul desfăşurării Campionatului Naţional de Canotaj-ergometru, juniori şi seniori. La eveniment au concurat peste 200 de canotori, fiint reprezentate toate cluburile sportive din ţară, care au active secţii de canotaj. Au onorat cu prezenţa doamna Elisabeta Lipa, preşedintele Federaţiei Române de  Canotaj, şi domnul Sandu Pop, secretar general al aceleiaşi federaţii.

Sportul mureşean a fost reprezentat cu cinste de canotorii legitimaţi la CS MUREŞUL Tg.-Mureş. Ei au obţinut, la nivel de juniori, trei locuri III, după cum urmează: Alexandra Gorea şi Ancuţa Ungurean, la simplu, şi echipajul de dublu, format din Andrei Oltean şi Dorin Rad. Un merit deosebit în obţinerea acestor rezultate îl are doamna Claudia Laura Balint, antrenor coordonator al secţiei de canotaj a clubului mureşean.

Pentru organizarea excelentă a acestui eveniment (conform afirmaţiilor doamnei Elisabeta Lipa, pe pagina personală de pe o reţea de socializare) greul a fost dus de CS MUREŞUL Tg.-Mureş, reprezentat prin Pop Iuliu Cosmin, director al clubului, Dan Tudor Gheborean, organizator de competiţii, şi Kmen Lajos.

Lasă un comentariu