Acţiune de ecologizare în zona căminelor studenţeşti şi parcul Eroilor

Distribuie pe:

Astăzi, 18 martie, începând cu ora 10,30, este programată acţiunea de ecologizare în spaţiile verzi din zona căminelor studenţeşti şi parcul Eroilor.

Cei care doresc să se implice sunt aşteptaţi echipaţi cu mănuşi şi saci de gunoaie în Parcul Mihai Eminescu, de lângă Casa de cultură a studenţilor.

Activitatea este parte a campaniei „Săptămâna internaţională a serviciilor pentru comunitate", ce îşi propune conştientizarea comunităţii mureşene asupra nevoilor mediului şi planetei pe care trăim. Iniţiativa aparţine JCI Târgu-Mureş, organizaţie înfiinţată în 2009, ce are principal scop crearea unui cadru propice în care profesionişti şi antreprenori, din diverse domenii de activitate, să-şi consolideze experienţa, să se dezvolte, să-şi extindă reţeaua de contacte profesionale şi să se simtă bine într-un cadru prietenos şi non-formal. Echipa JCI Târgu-Mureş e în general formată din tineri profesionişti, manageri şi antreprenori cu vârsta între 25 şi 40 de ani, care-şi asumă un rol activ în dinamizarea mediului de afaceri mureşean şi care, prin proiectele derulate, aduc schimbări pozitive în comunitate.

Lasă un comentariu