O carte pentru târgumureşeni şi mureşeni

Distribuie pe:

Cartea „Bătălia pentru Primăria Târgu-Mureş", a ziaristului Ioan Cismaş, constituie o evocare a uneia dintre cele mai fierbinţi perioade din istoria de după 1989 a judeţului şi municipiului Târgu-Mureş.

Conţinutul acestei cărţi constituie o istorie vie a unei realităţi recente, petrecute sub ochii noştri, ai cărei eroi suntem chiar noi, cei de azi, târgumureşeni şi mureşeni, care prin voinţa de progres şi civilizaţie, prin votul masiv din iunie 2000, am reuşit să punem capăt supremaţiei etnicului maghiar în cârmuirea Târgu-Mureşului. Lecturarea acestei cărţi vă permite, stimaţi cititori, să retrăiţi acele momente de cumpănă, pline de emoţii, dar şi de glorie, la care şi dumneavoastră aţi participat şi contribuit din plin, printr-un anume mod de implicare în evenimente, prin votul acordat. O carte de învăţătură, care ne face să înţelegem mai bine realitatea conform căreia o victorie este greu de obţinut, dar păstrarea ei cere sacrificii şi mai mari.

Cititorii interesaţi pot procura cartea de la sediul Uniunii Vatra Românească din Târgu-Mureş, Piaţa Trandafirilor nr. 36.

De asemenea, mai poate fi găsită în librăriile „Hyperion"-Piaţa Teatrului, „ Luceafărul"- str. Înfrăţirii, cartierul Tudor, „Ion Creangă"str. 22 Decembrie din Târgu-Mureş, „Junimea" - str. Şcolii - Reghin.

Lasă un comentariu