AGRARIA - cel mai important târg agricol al Transilvaniei

Distribuie pe:

În perioada 6-9 aprilie, în Parcul Industrial Tetarom III, din localitatea Jucu, judeţul Cluj, are loc cea de-a 23-a ediţie AGRARIA, cea mai mare şi mai dinamică expoziţie agricolă din Transilvania.

Printre activităţile incluse în programul expoziţiei se numără: Adunarea Generală a Asociaţiei Presei Agricole din România (APAR), expoziţie de animale de rasă, prezentări în ring ale celor mai valoroase exemplare, bonitare, licitaţie, diverse conferinţe, tombole cu premii zilnic, demonstraţii de prelevare a probelor pentru efectuarea testelor ADN şi demonstraţii cu recomandări pentru vaccinarea şi deparazitarea de primăvară, show culinar cu preparate Angus, oferit de un chef renumit pe un podium...

Cel mai important târg agricol al Transilvaniei, organizat de DLG Intermarketing, AGRARIA 2017, cuprinde 325 de firme din 13 ţări, pe o suprafaţă expoziţională de 10 ha, tehnică agricolă la superlativ, animale de rasă în prezentări live, demonstraţii în câmp cu maşini agricole şi conferinţe pentru fermieri. Partenerii AGRARIA sunt şi în acest an NHR Agropartners - partener oficial, USAMV Cluj-Napoca, Revista Ferma - partener comunicare, ANZ, DSVSA Cluj şi Direcţia pentru Agricultură Cluj - parteneri instituţionali. AGRARIA 2017 este organizat în colaborare cu Agro Transilvania Cluster şi cu sprijinul Tetarom şi al Consiliului Judeţean Cluj.

Lasă un comentariu