ROMÂNIA ÎŞI ADUCE MEDICII ACASĂ!

Distribuie pe:

De luni (3 aprilie 2017), în cadrul Ministerului Sănătăţii, funcţionează Centrul Naţional de Resurse Umane, prin intermediul căruia se va acorda asistenţă medicilor români din străinătate, care doresc să revină în ţară.

„Este greu de găsit o soluţie pentru a ţine medicii în ţară, însă avem câteva măsuri. În programul de guvernare, avem creşterea salariilor medicilor, care e o măsură foarte bună şi care cred că va ţine. Deja avem solicitări de medici care doresc să se întoarcă în ţară.

Medicilor care vor să revină în România li se va acorda asistenţă prin intermediul Centrului Naţional de Resurse Umane. Vom acorda asistenţă tuturor medicilor care doresc să se întoarcă în ţară, indiferent dacă şi-au făcut specializarea la noi sau în altă parte", a declarat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, citat de Agerpres.

Tot din dorinţa de a-i convinge pe medicii români să revină în ţară, Gigi Becali intenţionează să investească aproape 150 de milioane de euro în construcţia a două spitale.

„Prin aceste investiţii, doresc să atrag medicii români plecaţi peste hotare, dar şi să continui operele de binefacere pentru poporul român. O să fie spitale în care bogaţii vor plăti foarte scump, iar săracii, deloc!

Pentru construcţia spitalelor, voi încerca să accesez şi bani de la Uniunea Europeană", a declarat, pentru Antena3, Gigi Becali.

Lasă un comentariu