La Şcoala Gimnazială ,,Dacia" din Târgu-Mureş - Performanţe ale elevilor

Distribuie pe:

Rezultatele obţinute de elevii Şcolii Gimnaziale ,,Dacia" din Târgu-Mureş demonstrează că pot fi obţinute performanţe atât în activităţile sportive, cât şi în cele intelectuale. Astfel, după ce au participat, cu succes, la Concursul interjudeţean de matematică ,,Grigore Moisil" de la Zalău, elevii mureşeni s-au clasat, la Cupa Tymbark Junior, faza zonală, pe locul 3, în urma meciurilor disputate cu echipele reprezentative din judeţele Cluj, Covasna, Sibiu şi Harghita. Totodată, au câştigat finala mică, după meciul cu echipa Braşovului.

Desfăşurată la Târgu-Mureş, la sfârşitul săptămânii trecute, competiţia de fotbal pentru copii a reunit participanţi din categoriile U8, U10 şi U12. Echipa Şcolii Gimnaziale „Dacia", coordonată de prof. Pop Laurenţiu, a fost formată din L-Sawy Omar, Palko Viktor, Cerghizan Tudor, Pop Raul (clasa a VI-a A), Precup Andrei (clasa a VI-a B), Puşcaş Luca, Maior David, Mărginean Darius (clasa a V-a A), Godri Bogdan şi Văidean Radu (clasa a V-a B).

„Le mulţumesc sportivilor pentru implicare şi participare, antrenorilor de la echipele de club unde activează, care i-au format, dar şi părinţilor, în faţa cărora mă înclin", ne spunea prof. Laurenţiu Pop.

În perioada următoare, elevii urmează se se deplaseze la Mediaş, pentru a participa la Tetratlon atletic mixt.

Îi felicităm pentru rezultatele obţinute şi le urăm succes în continuare!

 

Lasă un comentariu