În luna aprilie 2017, ZILE NOROCOASE PENTRU FIECARE ZODIE

Distribuie pe:

Luna aprilie din acest an este considerată de astrologi o perioadă benefică pentru schimbări, atât în carieră, cât şi pe plan sentimental. În plus, pentru fiecare zodie, există zile cu adevărat norocoase, după cum urmează:

Berbec - Norocul îţi va surâde toată luna aprilie pe plan profesional. Eşti o fire muncitoare, care se implică total în ceea ce face şi care nu se sperie uşor de greutăţi. Cele mai norocoase zile ale lunii sunt 2, 8, 15 şi 30 aprilie.

Taur - Tu nu ai nevoie de noroc în dragoste, ci de noroc la bani. Cu cât ai mai mulţi bani, cu atât te vei simţi mai puternic. Dacă intenţionezi să faci afaceri, zilele cele mai bune sunt 9, 17 şi 22 aprilie.

Gemeni - Ai fost dintotdeauna o fire norocoasă, însă nu te mulţumeşti cu ceea ce ai. Întotdeauna vrei mai mult, indiferent de mijloacele la care trebuie să apelezi pentru a obţine ceva. Eşti o persoană foarte ambiţioasă, iar talentul tău va ieşi în evidenţă pe 1, 10, 12 şi 21 aprilie.

Rac - Sensibilitatea ta aparte te face să fii o persoană extrem de plăcută celor din jur. Oriunde ai merge, ştii să deschizi uşi şi să relaţionezi cu oamenii. Vei avea un şarm aparte şi un plus de noroc pe 4, 5, 11 şi 28 aprilie.

Leu - Ai trecut printr-o perioadă extrem de dificilă şi încărcată la muncă, iar acum ai nevoie de odihnă mai mult ca niciodată. În aprilie, ia-ţi câteva zile libere şi răsfaţă-te aşa cum se cuvine. Vei avea parte şi de câştiguri surpriză în zilele de 13, 19 şi 23 aprilie.

Fecioară - Îţi place viaţa de familie şi te dedici trup şi suflet partenerului tău. În aprilie, nu ar strica să ieşiţi mai mult împreună şi să vă faceţi surprize unul altuia. Zilele care îţi vor purta noroc în dragoste sunt 11, 22 şi 24 aprilie.

Balanţă - Ai fost cam singur în ultima perioadă şi ţi-ar prinde foarte bine să ai pe cineva alături. Ieşi mai des, încearcă să cunoşti oameni noi şi nu îţi refuza colegii de la serviciu. Nu se ştie niciodată! Vei avea noroc în zilele de 3, 8, 14 şi 24 aprilie.

Scorpion - Luna aprilie nu îţi aduce mari schimbări, dar te poţi bucura de noroc la capitolul sănătate. Încearcă să faci mai multă mişcare în aer liber, pentru a nu deveni prea sedentar. Vei avea parte de zile frumoase, cu energie pozitivă pe 9, 16, 20 şi 27 aprilie.

Săgetător - Ai mare noroc la bani, de parcă ai câştiga la loto. Orice ai face, banii parcă nu se mai dezlipesc de tine. Aprilie este o lună numai bună pentru cumpărături şi investiţii. Cele mai norocoase zile ale tale sunt 5, 17, 21 şi 22 aprilie.

Capricorn - Eşti o fire raţională, cumpătată şi nu te avânţi la cheltuieli prea mari. Vrei să fii cât mai econom, aşa că zilele în care vei putea strânge bani sunt 1, 8 şi 19 aprilie.

Vărsător - Ai muncit foarte mult, dar a doua jumătate a lunii aprilie vine cu o călătorie neaşteptată pentru tine. Te vei bucura de zile frumoase şi vei cunoaşte locuri noi pe 20, 25 şi 28 aprilie.

Peşti - Poate că ai probleme, dar nu laşi să se vadă. Oriunde ai merge, ştii să ţii capul sus şi să străluceşti, indiferent de situaţie. Dacă eşti pus pe cucerit, vei avea mai mult noroc în zilele de 10, 14 şi 26 aprilie. 

Lasă un comentariu