IEPURAŞUL DE PAŞTE A VENIT MAI REPEDE LA PEGASUS!!!

Distribuie pe:

Se poate spune că, într-adevăr, „Iepuraşul de Paşte" a sosit mai devreme pentru Clubul Sportiv Pegasus din Tg.-Mureş, având în vedere că toate cele trei echipe angrenate în Campionatul Naţional de Handbal rezervat junioarelor ediţia 2016/2017, la grupe de vârstă diferite, au reuşit să se califice în fazele superioare ale competiţiei, şi anume, la turneele semifinale!

Astfel, junioarele 3 (n. 2002-2003), antrenate de Andrea Luca, au reuşit calificarea la Turneul semifinal, care se va desfăşura, în perioada 19-23.04.2017, în localitatea Sfântu Gheorghe, unde vor întâlni echipe din Bucureşti, Timişoara, Buhuşi, Sibiu şi Baia Mare, junioarele 4 (n. 2004-2005), antrenate de Biro Zita, s-au calificat la Turneul semifinal care urmează să se desfăşoare în perioada 05-07.05.2017, locaţia fiind necunoscută pentru moment, după un Turneu Eurozonal care a strâns în localitatea Făgăraş nu mai puţin de 16 echipe din 6 judeţe, dintre acestea doar 4 reuşind să se califice mai departe. Cea mai recentă performanţă este calificarea junioarelor 5 (n.2006-2007), care în perioadă 01-02.04.2017 au participat la Turneul Eurozonal organizat la Braşov şi care nu s-au lăsat mai prejos decât colegele lor mai mari, reuşind, de asemenea, o calificare la Turneul semifinal, care se va desfăşura în perioada 12-14.05.2017, din postura de câştigătoare a grupei în care au fost repartizate, demonstrând astfel că la Pegasus există continuitate la toate grupele de vârstă şi că munca în echipă (copii, antrenori, părinţi, parteneri şi susţinători) îşi face simţite efectele pozitive. Componenţa lotului de fete care au făcut cinste Târgu- Mureşului la competiţia de la Braşov este următoarea: Tania Simon şi Alexandra Chertes - portari, Marton Evelyn, Teodora Damian, Sonia Bendris, Babos Noemi, Lazăr Alexia, Bungardean Ariana, Dolha Mara, Laszlo Melissa, Totolici Giulia.

Felicitări zânelor şi baftă la turneele semifinale!!!

Cu această ocazie, ACS Pegasus Tg.-Mureş doreşte să transmită tuturor „Sărbători Fericite!" alături de cei dragi. „Paşte fericit!"

Forţă Pegasus!!! Forţă Târgu-Mureş!!!

Lasă un comentariu