DOI FACTORI ESENŢIALI PENTRU SĂNĂTATE - ALIMENTAŢIA ŞI MIŞCAREA

Distribuie pe:

Acum că Sărbătoarea Paştelui a trecut, a venit momentul să revenim la stilul de viaţă mai sănătos şi să ne recăpătăm silueta dorită.Vă recomandăm câteva sfaturi în această privinţă, dar cel mai important e că nu trebuie sărit peste mese.

O dietă sănătoasă înseamnă trei mese principale şi două gustări. Recomandabil este să se aleagă gustări sănătoase cu coţinut redus de zahăr, grăsimi şi sare. Fructele şi legumele proaspete, lactatele, cerealele şi seminţele oleaginoase sunt alimentele care trebuie consummate zilnic.

Cina trebuie servită cu 3-4 ore înainte de culcare şi ar fi de preferat să nu conţină carbohidrati, susţin specialiştii.

Mişcarea este de asemenea recomandată în menţinerea sănătăţii şi a siluetei.

E bine să se facă mişcare, nu doar la sala de fitness - mersul pe jos cât mai mult, sport de câteva ori pe săptămână şi, nu în ultimul rând, odihna suficientă.

Astfel, prin consumul de alimente sănătoase, hidratare şi mişcare permanentă, se va ajunge foarte repede la silueta dorită şi, cel mai important, corpul va avea mai multă energie şi vitalitate, după părerea specialiştilor.

 

Lasă un comentariu