În Târgu-Mureş, Eveniment rugbistic de anvergură

Distribuie pe:

,,Rugby-ul are o definiţie simplă: un joc de golani practicat de gentlemani, bazat pe solidaritate, pasiune, integritate şi respect", se arată în comunicatul de presă al Clubului Sportiv Juvenes. Conform aceluiaşi act, ,,disciplina, controlul şi respectul reciproc generează spiritul jocului, acestea fiind calităţile care dau naştere camaraderiei şi fairplay-ului, esenţiale pentru succesul şi supravieţuirea unui joc atât de solicitant fizic. Principiile jocului pot părea valori şi tradiţii învechite, însă ele au trecut testul timpului şi rămân la fel de importante pentru viitorul jocului de rugby, la toate nivelurile la care acesta este practicat, aşa cum au fost tot timpul în îndelungata şi remarcabila sa istorie. Jocul de rugby este practicat de bărbaţi şi de femei, de băieţi şi de fete din întreaga lume. Mai mult de trei milioane de oameni cu vârste cuprinse între 6 şi 60 de ani practică regulat acest joc. Datorită paletei largi de calităţi necesare jocului, persoane cu diverse calităţi fizice şi abilităţi au şansa de a participa la toate nivelurile".

După 25 de ani de absenţă, Clubul Sportiv Juvenes organizează, în Târgu-Mureş, un eveniment rugbistic de anvergură. În cadrul acestuia, vor avea loc un meci la nivel de copii şi o partidă de Rugby 7's.

Meciurile sunt programate duminică, 23 aprilie, începând cu ora 11, la Baza Sportivă Juvenes din Sâncraiu de Mureş.

Echipa copii Juvenes Alb este formată din: Adonis Bucur, Casian Suciu, Andrei Iuşan, Andrei Suciu; Juvenes - Marco Şăulean, Darius Suciu, Alexandru Costea, Alisa Tătar; echipa Juniori Plus Juvenes Alb: Andrei Codarcea, Silviu Pop, Dragoş Meruţiu, Rareş Chibelean, Cătălin Pol, Paul Stoinea, Dan Brustur;

Juvenes - Daniel Tanko, Vicenţiu Iuşan, Roland Ferenti, Dragoş Stepa, Dan Căpâlnă, Cosmin Boar, Alexandru Maşca.

Prin simpla participare la acest eveniment, contribuiţi la susţinerea rugby-ului românesc, susţineau organizatorii.

 

Lasă un comentariu