FELICITĂRI, SÂNGEORGIU DE MUREŞ! La „ZILELE SÂNGEORZENE" aţi demonstrat, din nou, că SE POATE!

Distribuie pe:

Acestea au fost cuvintele de mulţumire ale dlui ing. Sofalvi Sandor Szabolcs, primarul comunei mureşene, pe care le-a rostit în faţa miilor de persoane la încheierea celei de-a 23-a ediţii a „Zilelor Sângeorzene".

Evenimentul, care s-a desfăşurat în perioada 18-24 aprilie 2017, a cuprins peste 75 de activităţi foarte diversificate pentru toţi locuitorii şi pentru toate gusturile începând de la expoziţii ale celor peste 20 de pictori sângeorzeni, expoziţii foto, numeroase lansări de carte, recepţia cartierelor de blocuri modernizate, plantări de puieţi, curăţenie pe malul râului Mureş, activităţi sportive, festival de cântece şi dansuri populare româneşti, ungureşti şi romanes, cortul sănătăţii, curtea copiilor, festivalul vârstnicilor, al tinerilor, dar şi sărbătorirea nou-născuţilor, aşezarea tăbliţelor „staţiune turistică şi sat cultural al României", spectacolul festiv al grădiniţelor, şcolilor şi al creşei din localitate, recitaluri ale fanfarei, quartetelor, slujbe religioase şi multe alte programe penru familii precum şi concerte ale unor formaţii renumite din ţară şi din străinătate.

Lucrul cel mai demn de apreciat este faptul că, în ciuda frigului şi a vântului, mii de oameni (români, maghiari şi romi), vârstnici şi tineri, localnici şi musafiri au ieşit şi „s-au încălzit" împreună la „Zilele Sângeorzene"!

Localnicii, dar şi sutele de vizitatori sosiţi din Târgu-Mureş sau din alte localităţi ale judeţului au dovedit că, dacă în suflete este căldură, condiţiile meteo nu mai contează! Bunul Dumnezeu ne iubeşte - a afirmat primarul comunei, pentru că, atunci când au fost programe în aer liber, nu a nins şi nu a plouat! Aţi dovedit că merită să organizăm evenimente care ne apropie, indiferent de ce vreme anunţă meteorologii, iar o comunitate adevărată dă dovadă de solidaritate şi la bine şi la greu… şi când străluceşte soarele, şi când cerul e plin de nori - a încheiat discursul pe scenă edilul Sofalvi Szabolcs.

Lasă un comentariu