„Zilele Şcolilor Populare de Arte"

Distribuie pe:

Vă aducem la cunoştinţă faptul că în perioada 10-11 mai 2017 va avea loc Festivalul „Zilele Şcolilor Populare de Arte", ajuns anul acesta la cea de a XVI-a ediţie.

Evenimentul este organizat de secţia  Şcoala Populară de Arte din cadrul Centrului Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş, cu sprijinul Consiliului Judeţean Mureş. Evenimentul se va desfăşura în sala mare de spectacole a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Ariel".

La eveniment participă şcoli populare de arte din întreaga ţară, precum şi elevi ai Şcolii Populare de Arte Mureş. Festivalul debutează miercuri, 10 aprilie, ora 17.00, cu vernisajul expoziţiei de pictură al Şcolii Populare de Arte Mureş, în foaierul  Teatrului Pentru Copii şi Tineret „Ariel" şi va continua, în cele două zile de festival, cu un moment teatral susţinut de elevii trupei Dell' Arte al clasei de actorie a Şcolii Populare de Arte Mureş şi cu muzică uşoară şi populară vocală şi instrumentală.

Intrarea este liberă.

Scoala Populară de Arte Mureş Piaţa Trandafirilor nr. 5, tel./fax: 0265 23.69.70, tel.: 0365 80.98.79, e-mail: scartetgms@yahoo.com

Lasă un comentariu