„Confuzie de identitate"

Distribuie pe:

La 26 aprilie 2006, cinci vieţi s-au pierdut într-un tragic accident în care a fost implicat un microbuz al Universităţii Taylor, SUA, iar o tânără în comă, cu traumatisme severe, a fost dusă de urgenţă la spital. Iniţial, autorităţile declaraseră că Whitney Cerak murise în urma accidentului, iar Laura Van Ryn era grav rănită. Cinci săptămâni au trecut pentru familia Cerak. Crezând că-şi îngropaseră fiica, ei s-au prins cu credinţă de Dumnezeu şi I s-au închinat printre lacrimi, învăţând să privească viitorul cu speranţă, aşteptând întâlnirea din veşnicie cu fiica lor preaiubită, Whitney.

Cinci săptămâni au trecut pentru familia Van Ryn. Stând în permanenţă lângă patul fiicei lor dragi, Laura, au aşteptat, s-au rugat şi au sperat. Printre tuburi şi operaţii, semne vitale şi de vindecare, s-au bucurat de fiecare mic pas înainte spre recuperare. Apoi a urmat şocul! „Laura, scrie-ţi, te rog, numele pe hârtia aceasta", a spus medicul. „W-H-I-T-N-E-Y."

În acest tragic caz de confuzie de identitate, Whitney Cerak şi Laura Van Ryn au fost greşit identificate în haosul de la locul accidentului. Ambele fete erau blonde şi aveau trăsături asemănătoare.

„Poate părea incredibil, chiar fantastic, cum două fete, Laura Van Ryn şi Whitney Cerak au fost confundate una cu cealaltă. Dar nu aceasta este povestirea principală din această istorie, ci modul în care Dumnezeu a susţinut aceste două familii în momentele dificile prin care au trecut", scrie în epilogul cărţii „Confuzie de identitate".

Lasă un comentariu