„Hai, Ancuța, primește-ne în povestea ta!"

Distribuie pe:

Sunt cuvintele care mi-au venit din partea a doi oameni minunați pe care i-am cunoscut de o parte și de cealaltă a catedrei de la Colegiul Economic „Transilvania". Iar vocile din ecoul „Și eu!" „Și eu!" au venit din piepturile artiștilor de la Ansamblul profesionist „Mureșul", soliștii: Dorina Oprea, Maria Sântean Faghiura, Leontina Pop, Dorina Grad, Ionela Morutan, Ovidiu Furnea și Ansamblul „Spice mureșene".

Strânși toți într-un spectacol de caritate! Miercuri, 17 mai 2017, ora 18:00, Casa de Cultură „Mihai Eminescu"

Pentru ai mei gemeni, Gruia și Vladimir, „Feți-frumoși cu 9 vieți", care de doi ani și jumătate îmi dovedesc că nașterea lor prematură a fost ca să îi facă MICI EROI. Au pătimit multe copiii mei: trei operații cerebrale, paralizie cerebrală, două operații cardiace, o operație oculară, epilepsie și un implant cohlear care să aducă darul auzului înapoi. Au într-adevăr 9 vieți pentru că din toate intervențiile au venit înapoi în brațele mele, iar prezența lor în brațele mele mi-a adus adierea „raiului pe pământ".

Ei și-au făcut din plin dovada iubirii față de această viață: au luptat, luptă și vor să le fie bine! Însă forța și încăpățânarea lor de a rezista demn trebuie sprijinite și de noi, părinții: recuperări fizice și psihice permanente, foarte costisitoare (kinetoterapie, logopedie, medicamentație etc., etc.)! Făcute exclusiv de noi, părinții!

Căci îi iubim cum n-am iubit vreodată în viețile noastre!

Spectacolul de caritate vine însă și pentru a-mi sprijini visul de mamă de doi copii cu certificate de handicap grav: un centru de recuperare psiho-motorie pentru copii și de intervenție timpurie. Pentru că județul Mureș nu are soluții pentru acești copii vulnerabili. Copiii cu nevoi speciale nu sunt condamnați unui etern certificat de handicap: cu terapeuți buni în kinetoterapie, logopedie, terapie ocupațională își pot depăși condiția, se pot recupera uneori în totalitate și bucură de normalitatea unui trai decent.

Pentru Gruia și Vladimir vă invit! Dar și pentru toți copiii cu dizabilități psiho-motorii alături de care trăim zi de zi!

INTRAREA LIBERĂ (donațiile se pot face în cadrul concertului)

Cu drag,

Ancuța Vitan - mama gemenilor Gruia și Vladimir și Asociația „Micii eroi"

Lasă un comentariu