„Promotori pentru democrație europeană" Tinerii - în rolul deputaților europeni

Distribuie pe:

Organizația locală JCI Târgu-Mureș coordonează ediția locală a proiectului mondial „Peace is Possible". Evenimentul se va desfășura în limba engleză, sub forma unei simulări a adunării plenului Parlamentului European într-o situație de criză și anume în situația declanșării unui conflict armat între o țară non-membră și o țară membră a Uniunii Europene, după cum susțineau inițiatorii.

Participanții, tineri cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, vor avea ocazia de a intra în rolul deputaților europeni și vor aduce argumente care să susțină capacitatea Uniunii Europene de a crea un mediu pașnic pentru cetățenii săi, dar și în relațiile cu celelalte state ale lumii, și de a menține în timp această stare ca pe una naturală, de fond.

,,Dacă ai între 16 și 25 ani și vrei ca tu să fii parte din Parlamentul European pentru a dezbate soarta întregii alianțe Europene, echipa JCI Târgu-Mureș te invită să te înscrii aici: goo.gl/C8BL4P. Noi îți vom oferii toate detaliile, materialele și asistența necesară pentru a te pregăti cât mai bine pentru rolul tău de Deputat European!", se arată în invitația JCI Târgu-Mureș.

Realizată în cadrul proiectului „Promotori pentru democrație europeană", coordonat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România, acțiunea se va desfășura în 17 mai, începând cu ora 18, în incinta Universității ,,Petru Maior" din Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu