„Omul propune, dar (să sperăm că) Dumnezeu dispune"!

Distribuie pe:

Motto: „Lumea este condusă de cu totul alte personaje decât cele pe care le văd neinițiații." (Benjamin Disraeli)

Nu știu de ce, iritată de agresivitatea și aroganța șantajului internațional declanșat de recentele atacuri cibernetice, mi-am amintit brusc de Truman Capote și de superbul său roman ficțional (bântuit, culmea, de rafinament senzorial !), „Alte glasuri, alte încăperi..." Ca o madlenă proustiană, contracarând lectura unui real disconfortant, căci „Viitorul stă în... puterea minții" - scriam cândva, semnalând întâlnirea de la București a reprezentanților Clubului de la Roma. Mă încăpățânez să îmi placă să cred asta, fiindcă sunt o romantică, iar asta-i boală grea și incurabilă. Până la urmă, fiecare crede ce vrea, dar corect este, consider eu, ca acei dintre dumneavoastră nefamiliarizați cu tema să cunoașteți și câteva amănunte, pe care vi le voi prezenta mai jos, și să trageți concluziile singuri.

„Lumea are nevoie de o nouă ordine mondială și vă avertizez că urmează o perioadă de puternică dezordine în întreaga lume" - declara George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elveția, în 27 ianuarie 1995.

Să dăm cărțile pe față, așadar!

„Guvernul Mondial funcționează pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi și noi, bazat pe inteligența și puterea creierului, este de preferat dreptului popoarelor de a-și alege propriul destin." Nu mă huiduiți, vă rog, nu e punctul meu de vedere, e doar un citat!

Nu cred că lumea asta, chiar așa imperfectă, se poate nărui dintr-odată doar pentru că unii asta doresc, și pentru asta acționează, cu îndârjire, de ani de zile, mai față, mai pe dos, tot aruncând pisica moartă ba în curtea mayașilor, ba în cea a speriaților de Apocalipsă. Până și inofensivul, în aparență, substantiv „piramidă" a devenit Bau-Bau subliminal al ultimilor ani, mai ceva decât Coca-Cola, începând cu „efectul" său nociv în inginerii financiare, elogiindu-l pe cel benefic al corpului geometric, ajungându-se, iată, deja, la ditamai ierarhia Ocultei mondiale, a Illuminaților, desenată pe toate gardurile. Deja, nici sintagma nu mai sperie, de vreme ce până și Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea susține crearea unei autorități supranaționale cu jurisdicție universală și a unei bănci mondiale, ca să nu mai vorbim despre pledoaria pentru „Statele Unite ale Europei" a ex-președintelui Băsescu, state care, desigur, ar urma să fie conduse și ele de vreun vicepreședinte mondial, putred de bogat, că doar nu de inteligențe duce lipsă „Lumina" lumii contemporane, ci de putere, adică de control asupra celorlalți. Deziderat irealizabil în situația unor state independente și suverane. Bașca, naționale! Să ne întrebăm câtă suveranitate mai are România, în situația nenorocitelor de împrumuturi de la FMI? Și cu ce eforturi își menține caracterul de stat unitar național, supusă presiunilor și din interior, și din exterior, cam din toate punctele cardinale, cu Mare cu tot!?!

Noua Ordine Mondială are nevoie de globalizare, de modificarea Constituțiilor unor state precum România, de anularea granițelor, de anihilarea conștiinței apartenenței naționale a indivizilor, de ridiculizarea și compromiterea religiilor, de sărăcirea populației și transformarea ei în masă de manevră, în forță de muncă, în... sclavi. Da, sclavi!

„De la cel mai înalt nivel imaginabil al puterii, acești Illuminati, necunoscuți celor mulți, guvernează aproape nestingherit. Ei fac legi și revoluții, ei instaurează guverne, ei hotărăsc ce țări dispar pentru ca altele să le ia locul. Ei «fabrică» noi ideologii și chiar religii. Se spune că ei au creat orânduirea capitalistă, tot ei au creat-o și pe cea comunistă. Ei făuresc tratatele militare și economice internaționale, ei schimbă regimuri politice și președinți de state, ca pe niște simple piese uzate ale unei mașini. Metoda lor de lucru este simplă, dar eficientă, și poate fi descrisă în trei pași: PROBLEMĂ, REACȚIE, SOLUȚIE." Asta înseamnă că: 1. În primul rând, ei creează o PROBLEMĂ (conflicte, războaie, revoluții, dezastre etc.). Creează conflicte și războaie în care cele două părți, provocate, luptă una împotriva celeilalte, și nu contra adevăratului instigator. Tot ei finanțează toate părțile implicate în conflict; 2. Prin intermediul mass-media și al manipulării, determină o REACȚIE în rândul populației, care solicită o rezolvare a PROBLEMEI apărute; 3. În final, tot ei vin cu SOLUȚIA, care, aproape întotdeauna, se lasă cu efecte dure asupra populației (sărăcie, restrângerea unor drepturi și libertăți etc. - vezi atentatele din 11 septembrie, armele lui Saddam, criza financiară…). Ei trec întotdeauna drept instanța împăciuitoare, care pune capăt conflictelor. Practic, scopul lor este să controleze și să conducă întreaga planetă, prin crearea unei Noi Ordini Mondiale și a unui Guvern Mondial unic. Acești oameni nu sunt interesați să câștige bani, deoarece «fabrica de bani» este a lor. Ei pot avea oricâți bani doresc. Ce își mai poate dori cineva care are toți banii din lume? PUTERE și CONTROL! Acesta este scopul lor. De ce doresc ei să stăpânească lumea? Pentru că, având putere și bogăție, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face același lucru, dacă ar avea acces la bogăție și putere."

Nu aici, și nu acum, voi prezenta nivelele piramidei Ocultei Mondiale, întrucât, fidelă principiului de a verifica din mai multe surse... credibile informațiile, înainte de a le publica, nu vreau să greșesc ori să vă induc în eroare. Desigur, cei care conduc cu adevărat planeta nu sunt - așa cum ar putea părea - președinții de state (mai corect spus - nu neapărat, și nu toți conducătorii de state), ci „un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizați, și care nu apar (n.n.- unii !) niciodată în văzul tuturor." Nici nu-i nevoie, deja se cam cunosc! Frânturi de informații mai scot capul, precum ghioceii, primăvara, din zăpadă, cei interesați putând să-și încropească - în lipsa unor certitudini – segmente dintr-un întreg ce numai îmbucurător nu se anunță. Tocmai acesta este motivul pentru care se scrie mult, uneori abracadabrant și paranoid, se fac speculații - arhisuficient pentru a se crea panică. Nu intenționez așa ceva, ci, punând lucrurile cap la cap, încerc să construiesc un eșafodaj logic, pentru a pricepe ce se întâmplă de fapt.

Aparent, fără legătură cu tema, timpul scurs cu incredibilă repeziciune al ultimilor ani a stârnit multe întrebări, dar a și produs răspunsuri, care mai de care mai apocaliptice, legate ba de alinierea planetelor, ba de centura fotonică și, desigur, de preconizata ciocnire a Terrei cu planeta Nibiru. Ce-i drept, domnul general (r) Emil Străinu spunea, încă de prin ianuarie 2012, că anul cu pricina - care a stârnit fiori și groază mapamondului locuit - nu numai că nu va aduce Sfârșitul lumii, ci, din contră, va fi unul cât se poate de benefic pentru omenire: „În zona anului 2012 se vor produce două schimbări majore: modificarea sistemului de organizare economico-socială la nivel planetar și dezvăluirea existenței extratereștrilor. (sic!) Va fi un salt al mijloacelor de producție și al tehnologiei, care va duce la un salt în domeniul intelectului și al conștiinței. Schimbarea sistemului economic se va face peste noapte, însă această trecere este pregătită de mult timp. Acest nou sistem economic există în cel puțin două sau trei locuri de pe Pământ și va exploda. În preajma anului 2012 vor exista maximum șase monede pe tot Globul. (n.m. - am văzut un bănuț, unic și mondial, dar nu de argint, în mână la Medvedev!). Printre acestea se vor număra amerul (n.r. - pentru statele din America de Nord și o mare parte din cele sud-americane), euro, asianul (n.r. - în mai multe state din Asia) și bricul (n.r. - pentru statele ce fac parte din acordul BRIC; Brazilia, Rusia, India și China). În 2012 se va trece la un stadiu superior al orânduirii mondiale. Șase zone economice, fiecare având propria ei monedă, vor exista pe Pământ, după schimbările din 2012". Iaca!

Nu am aflat dacă au apărut sau dacă circulă bănuții cu pricina pe undeva, dar iată că, acum, în 2017, se vehiculează tot mai tare ideea conversiei tuturor devizelor valutare în moneda virtuală BITCOIN, pe care o solicită ca răscumpărare autorii încă nedescoperiți ai atacurilor cibernetice. Bun! Va să zică... Bitcoin. Bani virtuali. Cine are așa ceva??? Nu trebuie să fii mare analist ca să realizezi că singura contravaloare convertibilă a noii monede nu poate fi decât... aurul. Eu așa cred. Aurul, da!

Potrivit portalului MarketWatch, încă în urmă cu cinci ani, președintele Vladimir Putin impunea consolidarea rezervelor de aur ale Rusiei „cât de repede se poate, înaintea uneia dintre cele mai importante transformări a ordinii mondiale din ultimele sute de ani, care ar putea fi marcată de conflicte de proporții". „Putin a profitat de criza financiară pentru a forma a cincea mare rezervă de aur din lume în numai câțiva ani și continuă să cumpere aur de circa 500 de milioane de dolari în fiecare lună", subliniază și analiștii ruși.

„Nimeni altcineva în toată lumea nu face politica globală la fel de fără scrupule ca Putin, un om care a furat un inel de Super Bowl de la proprietarul New England Patriots, Bob Kraft, când aceștia s-au întâlnit, în urmă cu câțiva ani, în Rusia", comenta Brett Arends, jurnalist la „Wall Street Journal" și „MarketWatch".

„Aurul este cea mai lichidă rezervă în vremuri tulburi sau chiar mai rele. Cel mai important eveniment al timpurilor noastre nu este că guvernul Spaniei este falit. Este că Statele Unite, care au dominat economia mondială timp de mai multe generații, se află în relativ declin", mai afirma Arends.

Potrivit calculelor FMI, SUA urma să piardă, până în 2017, statutul de cea mai mare economie a lumii, în termeni reali, ai puterii de cumpărare, în fața Chinei. China, în pofida achizițiilor, are doar 2% din rezervele valutare în aur, iar în cazul Rusiei, procentajul este de 9%.

Cine conduce de fapt lumea? Cine deține puterea absolută pe planetă? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E? Toate aceste puteri economice și militare nu sunt decât niște piese de joc, mânuite din umbră de adevărații stăpâni ai planetei."

Eu nu pot să îmi dau seama dacă Putin crede în Apocalipsă, dar nu înțeleg de ce britanicii ar avea nevoie de bani și pe lumea cealaltă. Conform cotidianului „The Week", încă din 2012 (evident, înainte de Brexit), viceguvernatorul Băncii Angliei, Paul Tucker, declara că „cea mai dificilă perioadă încă nu a fost depășită de sistemul bancar", avertizând băncile britanice să se pregătească pentru ce e mai rău. Conform „Reuters", Tucker dorea ca autoritățile de reglementare să forțeze băncile să dețină sume fixe de capital, pentru acoperirea activelor instituțiilor de credit. „Seturile de reglementări Basel, gândite după criza financiară, nu sunt suficiente pentru a asigura că băncile au o situație destul de solidă. Regulile bancare globale - cunoscute ca Basel III - nu sunt calibrate pentru riscurile de tip Sfârșitul lumii, care se află în sfera posibilităților în acest moment", declara Paul Tucker.

Toate ca toate, dar ce vor de la noi extratereștrii? Cât adevăr e în toată zarva asta? Și câtă poveste? Conform aceluiași expert militar, general (r) Emil Străinu, „Omenirea se află în contact cu civilizațiile extraterestre de aproape 100 de ani". „NASA a ținut două conferințe de presă, cea despre gaura neagră și cea despre bacteria extraterestră, descoperiri despre care s-ar fi spus că ar fi foarte importante. Rolul lor a fost să testeze gradul de interes și reacția opiniei publice. Umanitatea este supusă, de zeci de ani, unui program de pregătire pentru acest contact. Astfel, nimeni nu va mai fi surprins când extratereștrii vor ateriza la Paris sau Peking, sau vor cere să discute cu președintele ONU. Problema legată de dezvăluirea existenței extratereștrilor va fi reacția cercurilor fundamentaliste, a celor religioase și a celor economico-financiare. Acestea din urmă chiar se așteaptă la un mare crah financiar din această cauză, că, atunci când o civilizație extraterestră contactează una inferioară, ca a noastră, o face din două motive: anihilare sau absorbție (s.n.). În cazul celei din urmă, pentru că de anihilare nu mai poate fi vorba, civilizația inferioară primește, de obicei, tehnologii. Dacă aceștia ne-ar da, de exemplu, un dispozitiv prin care fiecare persoană să aibă energie electrică pe gratis, industria energetică s-ar prăbuși", a explicat generalul…

Eu nu sunt prea convinsă, timp de surprize există totdeauna și, oricum am lua lucrurile, se pare că industria energetică este totuși în pericol și fără darul virtual al extratereștrilor. Cei care cer răscumpărări în bitcoin par foarte pământeni.

În concluzie, vine sau nu vine Apocalipsa? Eu aș zice că, după cum au luat-o la goană prețurile și migrația, jocurile sunt făcute. N-avem buncăre, dar ne putem folosi pivnițele, că și așa sunt goale. Ce face clasa politică românească în vremea asta? Cugetă adânc. La ce? La „pământeana" ciolaniadă parlamentară!

Lasă un comentariu