„Menajeria de sticlă", pe scena sighișoreană

Distribuie pe:

În Sala de spectacole „Mihai Eminescu" din Sighișoara, studenții secției de actorie, anul I Master din cadrul Universității de Arte - Facultatea de Arte din Târgu-Mureș, au prezentat spectacolul „Menajeria de sticlă", una dintre cele mai jucate piese ale dramaturgului american Tennessee Wiliams, traducere Anda Boldur, în regia și scenografia conf. univ. dr. Radu Olăreanu; actori: Alexandra Ilovan, Tom Mario Garcia, Daciana Voinescu, Jim Bogdan Capsa, muzica: Ana-Maria Galea.

Potrivit regizorului Radu Olăreanu, piesa jucată la Sighișoara este al doilea spectacol din această stagiune, care a supus tinerii actori unor roluri interpretative destul de grele, o piesă lucrată aproape trei luni la Teatru Studio, din cadrul Universității.

Radu Olăreanu se bucură de fiecare dată să vină la Sighișoara, având o strânsă legătură profesională cu prof. Mihai Marcel Șoneriu - coordonator al Cercului de Teatru Medieval din cadrul Clubului Copiilor Sighișoara, unde, an de an, în vacanța mare se desfășoară Festivalul-concurs de teatru medieval pentru copii, cu participanți veniți la Sighișoara din palatele și cluburile copiilor din țară, manifestare al cărei juriu îl are ca președinte pe prof. Radu Olăreanu.

Lasă un comentariu