Un proiect ambițios: GALA TINERETULUI MUREȘEAN

Distribuie pe:

Incinta Ansamblului Artistic „Mureșul" din Târgu-Mureș (cartierul Dâmbu Pietros) găzduiește, azi, 19 mai, la ora 17, prima ediție a Galei Tineretului Mureșean, sub genericul „Discover Dracula". Totodată, 12 boboci din mai multe licee mureșene se vor întrece pentru titlul de Miss și Mister, seara încheindu-se cu o petrecere în Clubul Cuba Ground din municipiu.

Dl Andrei Chelbezan, inițiatorul și promotorul proiectului, ne oferă mai multe informații privind acest eveniment care - speră organizatorii - va deveni o tradiție a tineretului mureșean. „Organizăm, pentru prima dată, un eveniment ce adună bobocii din toate liceele mureșene, creând astfel legături între grupuri cu percepții, idei și aspirații diferite, dar având în comun dorința de a pune pe scenă un spectacol de nivel înalt, creativ și distractiv. Scopul manifestării este susținerea tineretului, oferindu-le șansa elevilor curajoși să arate tuturor talentul, atât în lumea dansului, improvizațiilor, cât și cunoștințele lor generale despre lume. Participanții vor avea parte de probe surpriză, care le cultivă creativitatea și ingenuitatea, fiecare ediție având o altă tematică".

În cadrul primei ediții, participanții își propun să dezvăluie misterele ascunse în castelul lui Dracula, încercând „să perturbe liniștea cronicilor vechi de mai bine de o jumătate de mileniu".

Evenimentele subsumate Galei sunt menite a construi o comunitate puternică de tineri de toate etniile și credințele, uniți prin aceeași dorință de a-și asuma un rol activ în societate, mai precizează organizatorii.

Lasă un comentariu