Fulguiri (20)

Distribuie pe:

• Calitatea oamenilor dă calitatea comunității!

• Indemnizație lunară pentru creșterea copilului de 35.000 de euro, cum există! Sunteți normali la cap? Acel copil are două sute de guri? Unde-i echitatea și dreptatea? Nu mai dați îndemnizații în funcție de veniturile părinților. Dați la toți copiii români ce au dreptul, indemnizație la aceeași valoare.

• Statul ar trebui să fie mai ferm cu șomerii, mai ales că sunt mulți care pur și simplu nu vor să lucreze. Ai refuzat de 3 ori un loc de muncă, conform pregătirii tale sau ceva similar, adio indemnizație de șomaj. „Forțele de muncă" județene sau locale ar trebui să gestioneze această problemă, fiindcă au toate datele! Prin actuala legislație, statul încurajează lenea! Nu știu de ce mă mai mir atâta timp cât acești șomeri leneși sunt batalioanele de elită în votul electoral, mai ales ale partidelor de stânga.

• Decât o primăvară rece, mai bine o vară, chiar și de-a doua, mai caldă!

• Sunt sincer, nu pentru că vă respect pe dumneavoastră, ci pentru că mă respect pe mine!

• Uraa, vine Papa în România! Unii speră că vor mânca atunci mai bine! N-au mai mâncat bine din 1999, de la venirea Papei Ioan Paul al II-lea.

• Sâmbătă, 12 mai 2017, la Colegiul Tehnic din Târnăveni s-au reunit elevii promoției 1977 a (pe atunci) Liceului Industrial de Chimie. S-au împlinit 40 de ani de la absolvirea celor 3 clase „de început": două de „chimie anorganică" și una de „utilaj chimic", clase care au constituit astfel prima promoție, la zi, a acestui liceu, liceu care pe atunci era de 5 ani și era singurul din județ cu acest profil. Ulterior s-a înființat și cel de la Tg.-Mureș. Liceul de Chimie din Târnăveni s-a înființat dintr-un motiv obiectiv, pragmatic, și anume acela de a asigura forță de muncă, de o calificare corespunzătoare, pentru Combinatul Chimic din localitate, combinat a cărui baze au fost puse încă din 1916. Mă număr printre absolvenții acestei promoții, care cu emoție a pășit din nou pe culoarele școlii și în clasa pe care „am avut-o"! A fost o întâlnire emoționantă cu colegi și profesori, întâlnire ce a avut loc sub semnul bucuriei de a ne revedea și a nostalgiei față de tinerețea noastră fizică, iremediabil trecută. Cu toate acestea a primat tinerețea… spirituală! „Că nu-i de lipsă fosforul pe-aici…", cum spunea poetul. Direcțiunea și cadrele didactice prezente au făcut ca noi să ne simțim bine în fosta „noastră" școală. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizare. 

Lasă un comentariu