JUNIOARELE DE LA PEGASUS LA TURNEUL FINAL!!!

Distribuie pe:

În perioada 12-13 mai, în localitatea Miercurea Ciuc, s-a desfășurat Faza Semifinală a Campionatului Național de Handbal rezervat fetelor născute în anul 2006 și mai mici, Faza Semifinală care a aliniat la start cele mai bune 8 echipe din 12 județe (Satu Mare, Maramureș, Bihor, Sălaj, Bistrița, Cluj-Napoca, Alba, Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita și, nu în ultimul rând, Mureș), echipe printre care și-au făcut loc, printr-o comportare meritorie până în această fază, și inimoasele handbaliste de la Pegasus Tg.-Mureș, coordonate de Biro Zita!

Micuțele handbaliste au continuat parcursul foarte bun afișat în etapele inferioare ale competiției, reușind să se califice la Turneul Final, etapă a competiției care va reuni cele mai bune 16 echipe de handbal feminin din România în cadrul unui Festival Național organizat de Federația Română de Handbal în perioada 8-11.06.2017.

Componența lotului care a reușit această performanță pentru Clubul Sportiv Pegasus Tg.-Mureș este următoarea: Portari -Simon Tania, Teodora Orza, Chertes Alexandra. Jucătoare de câmp - Soare Maia, Babos Noemi, Marton Evelyn, Bendris Sonia, Lazăr Alexia, Crișan Nicoleta, Stan Crista, Damian Teodora, Pruna Nicola, Chirilă Daria, Borz Maria, Obreja Verona, Totolici Giulia, Bungărdean Ariana, Dolha Mara, Laszlo Melisa, Pop Andreea.

De asemenea, grupa de junioare 3, coordonată de Andrea Luca, va participa, în acest sfârșit de săptămână, în templul handbalului feminin de la Râmnicu Vâlcea, la Turneul Semifinal 2 al Campionatului Național, turneu la care, cele mai mari dintre componentele clubului au reușit să se califice după un Turneu Semifinal 1 excelent desfășurat la Sf. Gheorghe în perioada 19-23.04.2017, unde au surclasat echipe din Timișoara, Sibiu, Baia Mare și Buhuși. Pe această cale le felicităm pentru reușita de a ajunge între cele mai bune 16 echipe din țară și le dorim ca pe viitor să își continue parcursul minunat.

FELICITĂRI FETELOR ȘI ANTRENORILOR! MULȚUMIRI CELOR CARE NE SUSȚIN!

Lasă un comentariu