UN NOU PROGRAM DE ȚARĂ - „REVOLUȚIA PAȘNICĂ"

Distribuie pe:

Dezamăgit și revoltat de situația în care a ajuns țara la aproape 28 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, cunoscutul revoluționar târgumureșean Vasile Fărcaș a conceput, recent, programul de țară „Revoluția pașnică", pornit de la adevărul că „nu s-a vrut și nu se vrea" și ajuns la concluzia finală că „se impune obligarea".

„Programul nu are o ideologie politică delimitată clar, putând fi aplicat de către orice formațiune sau coaliție care ajunge la putere. Am conceput programul pornind de la constatările și recomandările cuprinse în preambulul Declarației Universale a Drepturilor Omului și de la situația actuală din Europa și din lume, care seamănă tot mai mult cu situația din anii 1920 - 1930, când încercările de salvare a unor națiuni au dus la expansiunea mișcărilor naziste și la declanșarea celui De-Al Doilea Război Mondial.

Nicio constatare, idee, părere sau propunere din program nu reprezintă rezultatul vreunei utopii sau al vreunui interes ascuns, ci rețete perfect aplicabile pentru intrarea în normalitate, după anormalitatea instalată odată cu dezertarea fostului dictator.

Deși va rula sume enorme, cuprinse între 20 și 30 de miliarde de dolari anual, pe toată perioada de 23 de ani pe care a fost întocmit, programul nu va necesita nicio alocare bugetară, niciun împrumut în contul statului, nicio vânzare de active ale statului și niciun sacrificiu din partea populației, bazându-se exclusiv pe veniturile irosite inutil sau nerealizate datorită managementului defectuos și a manevrelor cu caracter de trădare sau șantaj.

Acest program este un cadou oferit țării, în numele unui grup de revoluționari, revoltați de situația în care a ajuns țara după Revoluția din 1989", ne mărturisește domnul Vasile Fărcaș.

„Revoluția pașnică" este un program foarte amplu, care include strategii de dezvoltare a țării pe termen mediu și lung, măsuri pentru implementarea și consolidarea statului de drept și pentru expansiune economică, înființarea unei singure instituții de control preventiv, formată din actualele instituții de control, dispersate și ineficiente, reconcilierea națională, respectarea dreptului la un trai decent pentru toți români, dar și căile de realizare a acestor deziderate.

Realist, domnul Fărcaș recunoaște că implementarea programului său ar putea fi împiedicată sau amânată de grupuri ale căror interese vor fi afectate - importatorii interesați ca România să rămână piață de desfacere, păpușarii politici, mediocrii, care vor fi concurați de către competenți, vânzătorii de licențe și doctorate, sabotorii și trădătorii, precum și cei pentru care legea reprezintă doar „o jucărie".

În curând, „Revoluția pașnică" va avea propriul site, pe care o să-l aducem la cunoștința cititorilor noștri, astfel încât cei care sunt interesați să descopere, pe larg, modul în care un „simplu maistru", după cum se autocaracterizează domnul Vasile Fărcaș, dorește să schimbe România în bine.

 

Lasă un comentariu