,,Îndrăznește să crezi!"

Distribuie pe:

Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu-Mureș va găzdui sâmbătă, 27 mai, conferința cu tema ,,Îndrăznește să crezi!". Evenimentul este organizat de JCI Târgu-Mureș. Acțiunea este o invitație de a afla poveștile unor oameni remarcabili, care au reușit să creadă în pasiunea lor și în drumul pe care l-au parcurs, cu toate obstacolele aferente, până au ajuns la succes.

,,De câte ori nu ne-am dorit ca visele noastre să devină realitate și ceea ce facem din pasiune să devină o adevărată piatră de temelie în cariera noastră? Însă, din frică, poate am amânat și cu timpul chiar am uitat. Acum e timpul să NU lași acea pasiune să se piardă doar pentru că îți este frică. Pasiunea este un element care are puterea să învingă sentimente precum frica. Asta pentru că atunci când investim pasiune în tot ceea ce întreprindem, ne simțim împliniți, veseli, sănătoși și transmitem aceste trăiri celor din jur.

Bineînțeles, totul pare ușor de spus în cuvinte, dar nu este la fel și cu pusul în practică", susținea Ioan - Iacob Netea, vicepreședinte Marketing în cadrul JCI Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu