CRISTIAN POMOHACI ,,VĂ DĂRUIESC DIN TOATĂ INIMA FLORILE RECUNOȘTINȚEI MELE!"

Distribuie pe:

Lăudabilă inițiativa Primăriei municipiului Târgu-Mureș, a organizatorilor manifestărilor cultural-artistice din acest an a ,,Zilelor Târgumureșene", de a da o pată de culoare vibrantă, invitând, după 15 ani, un artist consacrat, care nu mai are nevoie de nicio prezentare: Cristian Pomohaci.

Părintele Cristian Pomohaci, îmbină cele două mari pasiuni ale sale într-un mod plin de spiritualitate și credință. Nu consideră o meserie nici cântatul, și cu atât mai puțin preoția.

Recitalul părintelui și artistului Cristian Pomohaci, joi seara, a însuflețit atmosfera, ploaia s-a potolit, apauzele și buchetele de flori revărsându-se necontenit.

Scena din Parcul Municipal a devenit neîncăpătoare și viu colorată de florile multicolore. Vizibil emoționat de atmosfera creată, s-a adresat iubitorilor de folclor prezenți la spectacol cu lacrimi pe obraz, spunând: „Vă dăruiesc din toată inima florile recunoștinței mele!".

„Felicitări organizatorilor, din partea iubitorilor de folclor autentic românesc" - este mesajul lui Cristian Vasile, tânăr prezent la recitalul din Parcul Municipal al părintelui Cristian Pomohaci.

Anamaria, viitoare mămică, a stat cu sufletul la gură, în picioare, pentru a „savura momentele de înaltă ținută artistică pe care numai părintele știe să le creeze." Tanti Ana, venită de departe, îmbrăcată în port popular românesc ,,dotată"cu un imens coș cu flori, a ținut să urce pe scenă să se bucure mai de aproape de „bunul părinte".

Natural, deschis și fericit că le poate cânta fanilor de toate vârstele, pe scena târgumureșeană, artistul Cristian Pomohaci a creat momente de voie bună și veselie, așa cum își dorea să fie atmosfera cu această ocazie dl Claudiu Maior, consilierul personal al primarului municipiului Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu