Înfrumusețarea comunei Nadeș și ridicarea nivelului de trai sunt preocupările principale ale Primăriei și Consiliului Local

Distribuie pe:

Interviu cu Ivan Erhardt Laszlo - primarul comunei Nadeș

- Domnule primar, vă aflați la al 3-lea mandat de primar al comunei Nadeș, care sunt cele mai importante proiecte realizate în comuna Nadeș în perioada mandatelor dvs. de primar?

- În perioada mandatelor mele în calitate de primar am reușit să realizăm mai multe proiecte și anume: modernizarea drumului comunal DC 80 Țigmandru-Măgheruș, tronsonul I, comuna Nadeș, județul Mureș; construirea terenului multifuncțional și anexe, reabilitarea și modernizarea dispensarului uman și situat în satul Nadeș, comuna Nadeș, județul Mureș; construirea grădiniței cu program normal în Nadeș; canalizarea menajeră cu stație de epurare în comuna Nadeș, alimentarea cu apă potabilă a comunei Nadeș, modernizarea rețelei stradale în localitatea Nadeș, reabilitarea și modernizarea așezământului cultural din localitatea Nadeș, cu mențiunea că proiectul se află în desfășurare.

- Datorită unor cauze obiective și subiective în activitatea primăriilor intervin și sincope, cu ce sincope v-ați confruntat în perioada derulării mandatelor dvs. de primar?

- Pentru o viață mai bună în cadrul comunei Nadeș avem în vedere obiectivul 4.1, care constă în reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, din comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome. Încercăm și implementarea de măsuri integrate care au ca scop un număr redus de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, din comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome. Axa prioritară 4 constă în incluziunea socială și combaterea sărăciei, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

- Ce proiecte vă propuneți să realizați în următorii ani?

- Pentru următorii ani vreau să realizăm eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale din Nadeș, în vederea finanțării acesteia în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Axa prioritară 3 proprietatea de investiții 3.1., opera-țiunea B, numărul apelului de pro-iecte, POR/2016/3/3.1/B/1/7 Regiuni.

De asemenea, avem în vedere modernizarea și eficientizarea sistemului de iluminat public stradal în comuna Nadeș.

- Domnule primar Ivan Erhardt Laszlo, vă dorim succes în realizarea proiectelor propuse în cadrul primăriei din comuna Nadeș.

Vă mulțumim!

 

Lasă un comentariu