ACTIVITĂȚI DE ZIUA COPILULUI LA TEATRUL NAȚIONAL

Distribuie pe:

Academia Femeilor din Târgu-Mureș, Teatrul Național Târgu-Mureș, Asociația Divers, IBM și Radio Târgu-Mureș organizează diverse activități pentru copii.

Evenimentul va avea loc joi, 1 iunie 2017, între orele 10:00 și 17:00, în foaierul mare al Teatrului Național.

Copiii și părinții sunt așteptați la standuri unde se vor desfășura diferite activități - lucru manual cu pâsla, cioplit în lemn, împletituri din hârtie, jocuri de societate, jocuri de dezvoltare, colțul povestitorilor și teatru de păpuși.

Pe lângă acestea, compania IBM va organiza, pentru copiii între 7 și 12 ani, experimente din domeniile: fizică, chimie, matematică, pentru ca aceștia să înțeleagă mai bine fenomenele ce au loc în natură. Copiii între 12 și 14 ani vor putea participa la demonstrații Robotics.

Cei care vor să ia parte la aceste activități sunt rugați să își anunțe participarea pentru ca fiecare copil prezent să aibă un loc în cadrul activităților.

Pentru mai multe informații puteți suna la 0740 598.563.

În cadrul evenimentului se pot face și donații în bani sau donații de jocuri logice, puzzle sau orice joc de societate. Aceste donații vor fi folosite pentru Ludotecă și alte activități viitoare.

Lasă un comentariu