„Orășelul copiilor", la Reghin

Distribuie pe:

Ziua de 1 Iunie, care reprezintă Ziua Internațională a Copilului, a fost sărbătorită la Reghin așa cum se cuvine. Primăria și Consiliul Local Reghin, Asociația Advent Kindergarten, Grădinița „Emanuel", Biserica Adventistă „Emanuel" au organizat joi, 1 Iunie 2017, la Reghin, evenimentul intitulat „ORĂȘELUL COPIILOR", ediția a III-a. Acest eveniment s-a desfășurat între orele 10-17 în parcul central al municipiului Reghin. În cadrul acestei manifestări de excepție au expus standuri mai multe instituții reghinene: Primăria, Jandarmeria, Poliția, Centrul de Informare Turistică, Pompierii, Ambulanța, Media - TV, Biblioteca, Muzeul, Casa de Cultură.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc la ora 10,00, apoi de la ora 10,30 au început activitățile propriu-zise. Au fost vizitate standurile expuse. Au mai avut loc concursuri pentru fiecare nivel de învățământ (preșcolar, primar, gimnazial) și anume: desen pe asfalt, interpretare poezii, cursă cu obstacole, concurs cu role (s-a urmărit îndemânarea copiilor în utilizarea rolelor), concurs de biciclete cu și fără obstacole (s-a urmărit abilitatea în folosirea bicicletei într-o cursă cu obstacole). Au mai avut loc un concurs de desen pentru copiii cu dizabilități de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 3 Reghin, precum și un concurs de stimulare a copiilor în vederea dezvoltării orașului lor: „Cea mai ingenioasă cerere a unui copil către Primăria Municipiului Reghin". În cadrul acestui eveniment au mai fost susținute și alte momente de teatru de păpuși, mini recital cântece, „Orașul celor mari pe înțelesul celor mici!", reprezentație muzicală.

La ora 17,00 a avut loc închiderea tuturor activităților din „Orășelul Copiilor". Putem spune că a fost un eveniment extrem de interesant, atractiv, animat, care a atras după sine multe momente de bucurie și veselie.

Lasă un comentariu