Ultima promoție cu XI clase

Distribuie pe:

Strângeri de mâini, îmbrățișări, sărutări și lacrimi de bucurie au animat peisajul din fața Colegiului Național „Al. Papiu Ilarian" în a doua zi a acestei veri, la 2 iunie, ora 11.00. „Papiiștii" octogenari cu vechime, absolvenți ai claselor XI a și B, promoția 1954, s-au întâlnit la cea de-a 63-a aniversare.

Din cei 62 de absolvenți care porneau pe drumul viitorului în 1954, au ajuns la întâlnire doar 14, iar alții, în număr de 7, au lipsit din motive întemeiate de sănătate, restul fiind plecați pe drumul fără întoarcere.

Invitați într-o clasă a liceului de către profesor dr. Simion Bui, fostul director, care a moderat ora de dirigenție, toți au avut parte de emoționante și nostalgice momente. După ce au răspuns „Prezent" la apel, foștii elevi: Cengher Valer, Dancea Remus, Gliga Ioan, Lăzăriuc Victor, Moldovan Nicolae, Pașcan Eugen, Pop Remus, Popov Octavian, Rotaru Liviu, Rus Pop Emil, Sabău Marius, Șerbănuț Ioan și Togănel Vasile, au depănat amintiri și întâmplări diferite din timpul școlii și viața profesională.

Întrunirea a continuat cu un foarte reușit și agreabil banchet la „Calul Bălan", unde au participat și soțiile și o fiică a celor prezenți, doamnele Gabi Pașcan, Pușa Sabău, Elena Popov, Ileana Rotaru și Liliana Șerbănuț.

Până la proxima întâlnire, mulțumim direcțiunii liceului, pentru sprijinul acordat la reușita acestui eveniment.

Lasă un comentariu